Lokomotiv Moskova Maçında Kural Hatası mı Oldu?

Saçına 2 kutu jöle sürüp maça çıkan bütün hakemler kötüdür, eyyamcıdır. Örnek:

Fırat
Mete
Ali
Bu hakem
Atletico serisinde penaltımızı görmeyen hakem.

Bak Collina, Anders Frisk, Kim Nilton Nilsen vs mükemmel hakemlerdi. Niye çünkü jöle kullanmıyorlardı.
images (97).webp

Yanlış hatırlamıyorsam,

91de kart gösteriliyor.
Sonra kavga çıkıyor.
Oyun o arada akmıyor, kartı yazamadığı için bir daha gösteriyor.

Kısacası oyun arada oynanmamış o yüzden bir şey olmaz.

Oyun oynansa maç tekrarı gerekirdi, kalan dakikaların oynanması değil.

Saçına 2 kutu jöle sürüp maça çıkan bütün hakemler kötüdür, eyyamcıdır. Örnek:

Fırat
Mete
Ali
Bu hakem
Atletico serisinde penaltımızı görmeyen hakem.

Bak Collina, Anders Frisk, Kim Nilton Nilsen vs mükemmel hakemlerdi. Niye çünkü jöle kullanmıyorlardı.

Forumdaki toksik ortam sanırım seni de ele geçirmiş

Bu ne

Forumdaki toksik ortam sanırım seni de ele geçirmiş

Bu ne

Reis konuyla ilgili tespiti çok önce yaptım sözlük kısmında bir başlığım vardı, 1 sene olmuştur. Collina kalitesinde jöleli hakem gelene kadar da fikrimin arkasındayım. (Bu arada ben de jöle sürerim :berkan: )

Abi elin oğlu Cüneyt’in en ufak hatasında yerin dibine sokuyor. Biz burda kendi içimizde bit yeniği ararken dışarı karşı iyi niyet elçisiyiz.

Uzatmanın 4’te 3’ü hakem kendi çıkardığı kavgayla devam ettirsin. Olsun napalım. Aynı adama 2 kez sarı kart versin olsun görmedi diye verdi.

O herif kavgaya dahildi. Belki gerçekten kavga için bir sarı daha gördü. Niye iyilik arıyoruz ki , bize karşı kötü niyetli olduğu açık birine. Konu Türkiye olduğunda Avrupa takımları çatır çatır üstümüze oynuyor zaten. Aynı şeyi bizim lehimize olsa ne olurdu acaba?

Kavganın içinde 2 numara var mı diye baktım. Diagne’yi ilk gelip iten kendisi. Tekrar çıkmalı.

Bu arada maç tekrarı çıkarsa Marsilya maçı ile Lazio maçı arasına koyulur. Çıkması bizim için iyi diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt