Lokomotiv Moskova Maçında Kural Hatası mı Oldu?

Yanlış hatırlamıyorsam,

91de kart gösteriliyor.
Sonra kavga çıkıyor.
Oyun o arada akmıyor, kartı yazamadığı için bir daha gösteriyor.

Kısacası oyun arada oynanmamış o yüzden bir şey olmaz.

Oyun oynansa maç tekrarı gerekirdi, kalan dakikaların oynanması değil.
Çok doğru. Hakem ilk kart gösterdiği pozisyonda oyuncunun arkası dönük sonra olaylar çıkıyor, olaylardan sonra oyuncuya önceki gösterdiği katı bilgilendirmek için gösteriyor. O yüzden o raporda da 91'deki değil 93'teki kart var. Kural hatası olmaz bu nedenle.

Bende diyorum kırmızı olmalıydı diye sonra sövmekten unuttuk.

Olm o değilde cagnenin olayla ilgisi yokken nasıl sarı kart gördü anlamadım ya :asd:

Maç tekrarı vs. çıkmaz, hakem maç yönetemez bir süre büyük ihtimal.

Çok doğru. Hakem ilk kart gösterdiği pozisyonda oyuncunun arkası dönük sonra olaylar çıkıyor, olaylardan sonra oyuncuya önceki gösterdiği katı bilgilendirmek için gösteriyor. O yüzden o raporda da 91'deki değil 93'teki kart var. Kural hatası olmaz bu nedenle.
Kerem zaten uyarıyor, hakemle konuşuyor. Konuşmadan sonra da itiraz etmiyor. Muhtemelen durumu anlattı hakem de.

evet olaysız dağılalım

Bilmiyorum örnek teşkil eder mi ama

2003-2004 sezonunda, 8 kasım 2003 tarihinde fenerbahçe şükrü saracoğlu stadı'nda yapılan ve 1-1 sonuçlanan fenerbahçe-çaykur rizespor maçında hakem ali aydın, 86. dakikada 2. sarı kartı gösterdiği çaykur rizesporlu futbolcu gustavo victoria'ya kırmızı kart göstermediğinden dolayı oluşan kural hatası nedeniyle karşılaşmanın tekrarına karar verildi. 18 ocak 2004'te yapılan tekrar maçını fenerbahçe 4-1 kazandı.

Son düzenleme:
Basvuralim yahu Kader belkide bize güler vurur geceriz

O kısmı tekrar izledim de hakem sarı kartı kaldırıyor sonra olaylar başlıyor elinden cebine bile sokmamış sarı kartı yani bir şey çıkmaz.

Basvuralim, hic olmazsa Marsilya macinin hakemini etki altina alalim.

Uefa bu olaydan sonra istifa edebilir oha ya cok buyuk olay
Super League tekrar masaya yatirilir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Nevzat Dindar: "Lokomotiv Moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak Galatasaray, UEFA'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını talep edecek."

Bu tip kavga ortamlarında öyle ciddi yumruklaşma ya da farklı bir şey yoksa hakemler olaya karışanlardan sadece birine kart gösteriyorlar. Bence de bu olayda iki oyuncuya birden kart gösterilecek kadar büyük bir şey olmuyor. Dolayısıyla hakemin 2 numaraya gösterdiği kart kavga sebebiyle değil bence net bir şekilde Kerem'e yaptığı faulden. Zaten sonrasında Kerem'e bu durumu açıklıyor gibi bir hali var ve Kerem de ikna olmuş gibi. Oyun tekrar başlamadığı için hakem kartı tekrar da gösterebilir, iptal de edebilir yani buradan bir şey çıkması mümkün görünmüyor.

Bu mantıkla bu oyuncunun ikinci kez sarı kart görmesi de gerekirdi çünkü Diagne’yi iten de o. Bu pozisyonla ilgili adam ikinci sarı kartı görmüyorsa Diagne niye kart görüyor. Böyle bir dünya yok

Ayrıca kartı bir kere kaldırdıktan sonra ikinci kez kaldırıyorsan o ikinci sarı karttır. Hiç mi arkası dönük sarı kart gören oyuncu görmedik o adam bal gibi biliyor kart yediğini ondan gidiyor zaten.

O zaman hakem maç içinde herkesi kovalasın yüzü dönük kart vermeye.

Şimdi bu adam maçı uzatma olmasa dakika 60 falan olsa bu pozisyondan sonra 10 dakika sonra bir sarı daha görüp kırmızı yese benim haberim yoktu olsaydı yapmazdım mı diyecek.

İyi niyetli olsa iyilik ararız tamam.Ama bariz kötü niyetliydi.Kendi aptallığımızdan berabere kaldık ama sonuçta sonuca etki etti ve cezalandırılması lazım

Geri
Üst Alt