Lokomotiv Moskova Maçında Kural Hatası mı Oldu?

9BB2EC81-43E1-480B-B455-0B8CFF94F3C2.webp

Bu adam sarı kart yediğini görmemiş mi oluyor şimdi? Hakem kart gösterirken baya baya hakemle gözgöze

eğer hakemin savunması "ben bir önceki pozisyondaki kartı gösterdim" olup, bu savunma kabul edilirse, futbolda ciddiyet falan kalmaz. her hakem istediği gibi kart gösterir/göstermez/unutur, hakemin beyanına göre de cezai unsur oluşmaz.

Umarım bi yerimizde patlamaz şu olay.

Hakkımızı aradığımızı görmek sevindirici, sonuç çıkar veya çıkmaz önemli değil ama hakkımızı aramak önemli

ya kesinlikle 2 kez sarı gösterdi ve atmayı unuttu. ama son karar hakemin beyanına göre verilecek belli ki. bakalım avrupalı mesleki ahlakına güveneceğiz başka çare yok.
Her türlü kavgada etkin olduğu için 2.sarıyı yemesi gerekiyor. Şu kavganın bi yakın çekimi olsa ah.

Birşey çıkar ya da çıkmaz ama ben bu kötü niyetli adamı maçlarda görmek istemiyorum

Bişey çıkmaz biz aptallığımıza yanalım şu maç ne hale geldi

Sergen'e ağlıyor diye laf söylerken biz başladık...

Hükmen galibiyet istemenin dayanağı nedir? Hakem kural hatası yaptıysa maç tekrarlanır, Moskova neden hükmen kaybetsin.

Tuhaf işler.

Sergen'e ağlıyor diye laf söylerken biz başladık...

Hükmen galibiyet istemenin dayanağı nedir? Hakem kural hatası yaptıysa maç tekrarlanır, Moskova neden hükmen kaybetsin.

Tuhaf işler.
Her maçtan sonra çıkıp bunu yapsak size hak verirdim. Bir olay olmuş takım şansını deniyor ne var ki bunda?

Her maçtan sonra çıkıp bunu yapsak size hak verirdim. Bir olay olmuş takım şansını deniyor ne var ki bunda?
Hükmen galibiyet istemek çok ters geldi bana. Bunu karşı taraf yapsa göstereceğimiz tepkiyi bir düşünmek gerek. Böyle durumlarda bildiğim kadarıyla maç tekrarlanır ki muhtemelen kural hatası yok burada.

Tekrar oynanmasi icin basvurmak hakkimizda, ama hükmen galibiyet nerden cikti?

Geri
Üst Alt