- 20 Mayıs 2011
- 23.338
- 10.307
- 1.873
Bu adam sarı kart yediğini görmemiş mi oluyor şimdi? Hakem kart gösterirken baya baya hakemle gözgöze
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya kesinlikle 2 kez sarı gösterdi ve atmayı unuttu. ama son karar hakemin beyanına göre verilecek belli ki. bakalım avrupalı mesleki ahlakına güveneceğiz başka çare yok.Ekli dosyayı görüntüle 141449
Bu adam sarı kart yediğini görmemiş mi oluyor şimdi? Hakem kart gösterirken baya baya hakemle gözgöze
Her türlü kavgada etkin olduğu için 2.sarıyı yemesi gerekiyor. Şu kavganın bi yakın çekimi olsa ah.ya kesinlikle 2 kez sarı gösterdi ve atmayı unuttu. ama son karar hakemin beyanına göre verilecek belli ki. bakalım avrupalı mesleki ahlakına güveneceğiz başka çare yok.
Her maçtan sonra çıkıp bunu yapsak size hak verirdim. Bir olay olmuş takım şansını deniyor ne var ki bunda?Sergen'e ağlıyor diye laf söylerken biz başladık...
Hükmen galibiyet istemenin dayanağı nedir? Hakem kural hatası yaptıysa maç tekrarlanır, Moskova neden hükmen kaybetsin.
Tuhaf işler.
Hükmen galibiyet istemek çok ters geldi bana. Bunu karşı taraf yapsa göstereceğimiz tepkiyi bir düşünmek gerek. Böyle durumlarda bildiğim kadarıyla maç tekrarlanır ki muhtemelen kural hatası yok burada.Her maçtan sonra çıkıp bunu yapsak size hak verirdim. Bir olay olmuş takım şansını deniyor ne var ki bunda?
Ölümü gösterip sıtmaya razı edicez işte.Sergen'e ağlıyor diye laf söylerken biz başladık...
Hükmen galibiyet istemenin dayanağı nedir? Hakem kural hatası yaptıysa maç tekrarlanır, Moskova neden hükmen kaybetsin.
Tuhaf işler.