Lokomotiv Moskova Maçında Kural Hatası mı Oldu?

Maçın tekrarı başvurusunu anlıyorum ama neden hükmen galip gelmemiz gerektiğini anlamadım.

Benim bildiğim, adamlar bilerek ve isteyerek cezalı/oynayamayacak bir oyuncuyu oynatırlarsa o zaman hükmen mağlubiyetten bahsedebilirsin. Ama kural hatası var diyorsan o maç en fazla tekrarlanır.

Yanlış biliyorsam eğer söyleyin tabii.

Fikstür bu kadar sıkışıkken maç tekrarını pek doğru bulmuyorum

Taraftara hakkımızı arıyoruz başvurusu bu. Gerek fikstür gerekte Uefa'nın kendi turnuvasının imajını koruyacağından bir şey çıkmaz muhtemelen hakemi uçururlar ama.

Bu arada biz bu geçen seneki bilong mevzusunda herhangi bir başvuru yaptikmi

FDgVMHYWUAA5iJX

Taha güzel anlatmış

Aga adam ilk pozisyonda kartı görüyor,kavgadan sonra bir daha kartı görüyo ve 2.sarısı olduğunu anlayıp kırmızı görecek diye itiraz ediyo ama bakıyo mal hakem kırmızıyı unutuyo oda salağa yatıp devam ediyo oyuna

Kavgada sadece cagnenin kart görmesi saçma ama hakemde öyle belirtip tekrar etmezler maçı

Taha güzel anlatmış

Aga adam ilk pozisyonda kartı görüyor,kavgadan sonra bir daha kartı görüyo ve 2.sarısı olduğunu anlayıp kırmızı görecek diye itiraz ediyo ama bakıyo mal hakem kırmızıyı unutuyo oda salağa yatıp devam ediyo oyuna

Kavgada sadece cagnenin kart görmesi saçma ama hakemde öyle belirtip tekrar etmezler maçı

Cagne ısrarla marcaoya göster diye işaret etti ama kaçamadı çok komik adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence başvurmayalim yeniliriz belli olmaz.
Yenersek Şampiyonlar liginden gelen 3.ile oynama ihtimalimiz daha da azalıyor. Avrupa 3.’nü yenme ihtimali mi daha fazla Lokomatifi mi? Burda bir maç daha fazladan oynarsak o zor maçtan yırtıyoruz. Kazanırsan ikinciyle puan farkını 5’e çıkarıp bir puana ilk ikiyi garantiliyorsun belki de. Hatta daha kazanmana dahi gerek kalmıyor. İki beraberliğe grup liderisin.

Yenersek Şampiyonlar liginden gelen 3.ile oynama ihtimalimiz daha da azalıyor. Avrupa 3.’nü yenme ihtimali mi daha fazla Lokomatifi mi? Burda bir maç daha fazladan oynarsak o zor maçtan yırtıyoruz. Kazanırsan ikinciyle puan farkını 5’e çıkarıp bir puana ilk ikiyi garantiliyorsun belki de. Hatta daha kazanmana dahi gerek kalmıyor. İki beraberliğe grup liderisin.
bide marsilyayı yenmişsek çok çok daha rahat kafayla oynayabiliriz kısmetse.büyük ihtimal hafta sonu iki takımında lig maçı ertelenir o zaman oynatılır çünkü kura olayı öncesi maç yapılmış olmalı.

Geri
Üst Alt