Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Maçın tekrarı başvurusunu anlıyorum ama neden hükmen galip gelmemiz gerektiğini anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın tekrarı başvurusunu anlıyorum ama neden hükmen galip gelmemiz gerektiğini anlamadım.
Gooooooool
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiTaha güzel anlatmış
Aga adam ilk pozisyonda kartı görüyor,kavgadan sonra bir daha kartı görüyo ve 2.sarısı olduğunu anlayıp kırmızı görecek diye itiraz ediyo ama bakıyo mal hakem kırmızıyı unutuyo oda salağa yatıp devam ediyo oyuna
Kavgada sadece cagnenin kart görmesi saçma ama hakemde öyle belirtip tekrar etmezler maçı
Yenersek Şampiyonlar liginden gelen 3.ile oynama ihtimalimiz daha da azalıyor. Avrupa 3.’nü yenme ihtimali mi daha fazla Lokomatifi mi? Burda bir maç daha fazladan oynarsak o zor maçtan yırtıyoruz. Kazanırsan ikinciyle puan farkını 5’e çıkarıp bir puana ilk ikiyi garantiliyorsun belki de. Hatta daha kazanmana dahi gerek kalmıyor. İki beraberliğe grup liderisin.Bence başvurmayalim yeniliriz belli olmaz.
bide marsilyayı yenmişsek çok çok daha rahat kafayla oynayabiliriz kısmetse.büyük ihtimal hafta sonu iki takımında lig maçı ertelenir o zaman oynatılır çünkü kura olayı öncesi maç yapılmış olmalı.Yenersek Şampiyonlar liginden gelen 3.ile oynama ihtimalimiz daha da azalıyor. Avrupa 3.’nü yenme ihtimali mi daha fazla Lokomatifi mi? Burda bir maç daha fazladan oynarsak o zor maçtan yırtıyoruz. Kazanırsan ikinciyle puan farkını 5’e çıkarıp bir puana ilk ikiyi garantiliyorsun belki de. Hatta daha kazanmana dahi gerek kalmıyor. İki beraberliğe grup liderisin.