Lokomotiv Moskova Maçında Tam Kapasite Oynama Kararı Aldık

Neden söylüyor gizliden yapmıyoruz gibi yorumlar mevcut.

Yüzde 50 kapasiteyle dolduramadığımız stada burak başkanım gaza getirip doldurmaya çalışıyor çok net değil mi sanki söylemese 50 bin kişi girecek. İstanbul'da imkanı olup gitmeyenlere ne desek haklıyızdır

Yav hala bilet diyen var yarın her şekilde stad 45 bin olur yeterki kapıda olun;)

pahalı olduğunu düşünmüyorum kaç kere avrupa maçına gidiyor ki taraftar her şeyin fiyatı uçmuş bileti neden ucuz olsun sevgili modum
Avrupa maçı olması hasebiyle olması gereken daha doğrusu olması uygun fiyatlar bunlar ama stadı dolduracak halk için her şeyden bağımsız şekilde pahalı olduğu kanaatindeyim.

Avrupa maçı olması hasebiyle olması gereken daha doğrusu olması uygun fiyatlar bunlar ama stadı dolduracak halk için her şeyden bağımsız şekilde pahalı olduğu kanaatindeyim.
Buradan şu sonuç da çıkar o zaman eleştirmeye geldi mi herkes eleştiriyor ama taşın altına elini sokacakken taraftar hep geri duruyor destek görmeyen takım nasıl ilerlesin o genç topçular daha arena atmosferini tatmadılar.

Buradan şu sonuç da çıkar o zaman eleştirmeye geldi mi herkes eleştiriyor ama taşın altına elini sokacakken taraftar hep geri duruyor destek görmeyen takım nasıl ilerlesin o genç topçular daha arena atmosferini tatmadılar.
Tabi ama şu sonuç da çıkabilir:

Milletin parası yok

passo %50den fazlasını satmıyor deniliyor doğru mu

Tabi ama şu sonuç da çıkabilir:

Milletin parası yok
Dediğinde haklısın ama Bjk, Fb taraftarı nasıl dolduruyor? Bu maça özel doldurabilirler bence ama bilet fiyatları da bence tam kapasite olacağından %20-25 oranında düşmesi doğru olacaktır bence.

Dediğinde haklısın ama Bjk, Fb taraftarı nasıl dolduruyor? Bu maça özel doldurabilirler bence ama bilet fiyatları da bence tam kapasite olacağından %20-25 oranında düşmesi doğru olacaktır bence.
Bazı tribünler lig maçının 2 katı yaklaşık sanki.

Ben tribün dolsun derdindeyim. Keşke bu fiyatlara dolabilse ama sanmıyorum. Tabi indirim de yapılmaz bu saatten sonra

%50’yi dolduramıyoruz ne alaka, bugüne kadar seyirci ortalaması ortada. %50 olunca insanların stada gitmek istememesi normal. Farklı değişkenler bunlar. Dolar stad..

Ne gerek var bu polemiklere? Daha önce katbekat şere*sizlikler yapılmışken, neden şimdi küçük bir şey yüzünden haklıyken haksız duruma düşüp milletin ağzına laf veriyorsun, tff’nin ekmeğine yağ sürüyorsun?

Geri
Üst Alt