Lorenz Assignon, Galatasaray’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz genç oyunculara opsiyon koydurmak lazım, rennes nasıl kabul etmemiş ilginc
ne kadar opsiyon koyduracak? 10 dese bizimkiler kabul etmez 4 desek onlar kabul etmez:) Okadar açık bir oyuncu ki; 10 lukta 4 lükte olabilir , adamlar sanki oyuncu fabrikası yedekten gelen kestiği için gönderiyorlar , parlatmamız adına.

Opsiyon olmaması kötü. Gedson işine dönmesinde. Yani iyi mi çıksa iyi olur kötümü çıksa iyi olur karar veremedim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson'a 15 istiyolardı beceke %50sini 6ya aldı 5-6m olmadığı sürece opsiyonun pek bir anlamı yoktu zaten

evt sabah kahvesiyle izleyelim biraz youtube fantazi videolarını

evt sabah kahvesiyle izleyelim biraz youtube fantazi videolarını
bu adamı en çok Zaha sever - göbeğe doğru yaklaşarak ters kanada epey top atıyor
dribbling ve ince bilek var gibi

Eboue'ye daha çok benzettim.

Kiralama bedeli de mi yok? Öyleyse baya iyi anlaşma olur da, saçma bir kiralama ücreti girmese bari.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam bizim scout ekibindeydi diye biliyorum bir zamanlar - o yüzden yorumları boştur demediğim biri.

Ortasahamızı Melo çözmüş. Tete giderse o geliyor sanırım. Ertan da öyle söylemiş

Opsiyonsuz haaland gelse onu bile istemiyorum..

Kimsenin arka bahçesi değildir Galatasaray..

Ortasahamızı Melo çözmüş. Tete giderse o geliyor sanırım. Ertan da öyle söylemiş
Melo diyince tüylerim kalkıyor vallahi futbolcu oarak gelmezse koordinatör gelsin can gelsin kan gelsin takıma. yeminle uyuşukları sıraya dizer:))

Opsiyonsuz haaland gelse onu bile istemiyorum..

Kimsenin arka bahçesi değildir Galatasaray..
Opsiyon hem avantaj hem dezavantaj aslında iyi çıkarsa tamam kötü çıkarsa tamamen dezavantaj zorunlu opsiyondan bahsediyorum .alabilir ibaresini koydurabiliyorsan mükemmel. her tür futbolcu için bu geçerli .Zorunluluk kötü birşey.

oyuncu gelir buraya alışır ben kalmak istiyorum derse seve seve orta yol bulunur. iyi anlasma. devre arasında çok para dökmeden alamazsın iyi oyuncu.

anladığım kadarıyla Boey ile çok farklı profil - o yüzden maçlarda o gözle bakmaktan kaçınmak lazım.

bu çocuk çok daha topla ofansif oyuna yönelik gibi duruyor gözümde , defansif olarak Ultra-Mega-Platinum-Plus kademe ve hamle yapan Boey ile farkı net var duruyor.

Eğer transfer doğruysa bir şekilde satın almayla ilgili madde vardır elbet. Öncelik olur bişe olur.

bu kisitli zamanda opsiyona bakacak degiliz. assignon idare etsin o bölgeyi yazin bakariz. bu bakis acim sadece sag bek pozisyonu icin gecerli. sol taraf 3 aydir bagiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt