Bora Er
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 4.336
- 1.792
- 1.913
ne kadar opsiyon koyduracak? 10 dese bizimkiler kabul etmez 4 desek onlar kabul etmezBu tarz genç oyunculara opsiyon koydurmak lazım, rennes nasıl kabul etmemiş ilginc

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kadar opsiyon koyduracak? 10 dese bizimkiler kabul etmez 4 desek onlar kabul etmezBu tarz genç oyunculara opsiyon koydurmak lazım, rennes nasıl kabul etmemiş ilginc
Opsiyon olmaması kötü. Gedson işine dönmesinde. Yani iyi mi çıksa iyi olur kötümü çıksa iyi olur karar veremedim.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu adamı en çok Zaha sever - göbeğe doğru yaklaşarak ters kanada epey top atıyorevt sabah kahvesiyle izleyelim biraz youtube fantazi videolarını
Kimin adı geçiyor?Ortasahamızı Melo çözmüş. Tete giderse o geliyor sanırım. Ertan da öyle söylemiş
Melo diyince tüylerim kalkıyor vallahi futbolcu oarak gelmezse koordinatör gelsin can gelsin kan gelsin takıma. yeminle uyuşukları sıraya dizerOrtasahamızı Melo çözmüş. Tete giderse o geliyor sanırım. Ertan da öyle söylemiş
Opsiyon hem avantaj hem dezavantaj aslında iyi çıkarsa tamam kötü çıkarsa tamamen dezavantaj zorunlu opsiyondan bahsediyorum .alabilir ibaresini koydurabiliyorsan mükemmel. her tür futbolcu için bu geçerli .Zorunluluk kötü birşey.Opsiyonsuz haaland gelse onu bile istemiyorum..
Kimsenin arka bahçesi değildir Galatasaray..
Çok berbat çıkmazsa iyi düşünce bence yazın çok daha fazla fırsat olur.5in üzerinde opsiyon olsa ne değişecekki
Sağ beke 8-10 mu vericez yazın
KAP görmek lazım aynenEğer transfer doğruysa bir şekilde satın almayla ilgili madde vardır elbet. Öncelik olur bişe olur.