Los Angeles Yangınları Büyüyor: "Hollywood'da kaos yaşanıyor"

işte meraktayım - skandal işler olabilir oralarda. Sigorta olayı "ya bir gün olursa" diye dünya kadar boşa para vermek sonuçta.

bide yani herifler evleri her fırtınada diyorum zayıf yapıyorlar - ahşap çok kullanıp alçıpan duvarla hızlı imalat kafaları var - özellikle banliyö tabir edilen müstakil kafa evlerde.

hortumda yerle bir ediyor - ateşte.

niye hiç akıllanmaldılar anlamış değilim.

aynı malzemeden evler şilide de yapılıyor. ancak aradaki fark zemin ve ilk kat betonarme üst kat ahşap ağırlıklı malzeme ile yapılıyor.

üstelik abddeki evler aşırı dandik, fırtına, deprem, tsunami gibi durumlarda berbat performans sergiliyorlar. burada 8.3 deprem olduğunda kimse umursamıyor bile.

abd bana göre zengin bir üçüncü dünya ülkesidir

Komplo teorisi mod on " Aynı gün olan terör saldırıları nasıl doğal değilse bu yangınlar da değil, ingiltereden trumpa mesaj bunlar, sen kanada ve grönlandı istemeye devam edersen adamlar senin ülkeni daha beter halede getirirler" mode of.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yangin sadece bizde vardi hep pkk cikariyordu noldu bu tez curudumu ?

Bunlar kuresel isinma kayankali
Her yaz digerinden daha sicak gecicek
Orman yanginlari devam edecek artarak hemde
Yunanistan avrupa amerika heryerde var umarim
Bu yaz yeterli onemleler alinir ucaklar hazirlanir
Dünya'nın farklı yerlerinde orman yangınları çıkması Pkk'nın bizde orman yangını çıkarmadığı anlamına mı geliyor?

Şu bana o kadar saçma geliyor ki o kadar kötü ruhluluk geliyor ki anlatamam şu savaşların artık siyasi bir olay olduğunu bi anlayamadılar. Halkların hiç bir suçu yok nasıl Gazze'de veya başka yerde çocuklar ölüyorsa burada da cocuklar var. Bu kafalar değişmediği sürece ki değişmez dünya hiç bir zaman güzel bir yer olmayacak.İnsanlar bence herşeyden önce vicdanlarını kaybettiler.

Şu bana o kadar saçma geliyor ki o kadar kötü ruhluluk geliyor ki anlatamam şu savaşların artık siyasi bir olay olduğunu bi anlayamadılar. Halkların hiç bir suçu yok nasıl Gazze'de veya başka yerde çocuklar ölüyorsa burada da cocuklar var. Bu kafalar değişmediği sürece ki değişmez dünya hiç bir zaman güzel bir yer olmayacak.İnsanlar bence herşeyden önce vicdanlarını kaybettiler.
Brother, simdi Gazze, Iraki falani bosver de ben ve cogu insanlar evet vicdanlarimizi kayipetmis olabilir, LA'de yasayan Anthony Hopkinsin iki villasi yandi diye uzulmem her ne kadar batili medya bunun icin cabalasada - ister duygusuz de istersen empati yoksunu de. Ikisinide kabul. Cunku muhtemelen oyleyim.

Fakat sahsen kendim kucucuk bir araba ile ise git gel yaparken, ben 50 metrekare got kadar evimde dururken, onlarin luks villalari, arabalari, ozel jetleri ve ozel yachtlari var. Sonra cikip ayni yildizlar bana 'emmisionu' azaltin diyo, koca koca firmalar bana emisionu azaltin diyo. LA yillardir hayvan gibi emmision salarken sorun yoktu ama ki hala oyle (heralde dunyanin top 15sine girer emmision konusunda). Ben ve benimle bulunan ayni durum da olan arkadaslar nasil bu olaya bu kadar uzuluyor sahsen hic anlamiyorum. Hani dunya hepimizindi? Emmision haklarini yiyiorlar farkinda bile olmayabilirsin.

Merak etmeyin, sigortalardan paralarini alir olmadi amerikan merkez bankasi para basar direk LA'dekilere verir ki biz 'fakirler' bunun finansmani oluruz.

Seviniyor muyum? Hayir gram sevinmiyorum. Uzuluyor muyum? Hayir gram uzulmuyorum.

Brother, simdi Gazze, Iraki falani bosver de ben ve cogu insanlar evet vicdanlarimizi kayipetmis olabilir, LA'de yasayan Anthony Hopkinsin iki villasi yandi diye uzulmem her ne kadar batili medya bunun icin cabalasada - ister duygusuz de istersen empati yoksunu de. Ikisinide kabul. Cunku muhtemelen oyleyim.

Fakat sahsen kendim kucucuk bir araba ile ise git gel yaparken, ben 50 metrekare got kadar evimde dururken, onlarin luks villalari, arabalari, ozel jetleri ve ozel yachtlari var. Sonra cikip ayni yildizlar bana 'emmisionu' azaltin diyo, koca koca firmalar bana emisionu azaltin diyo. LA yillardir hayvan gibi emmision salarken sorun yoktu ama ki hala oyle (heralde dunyanin top 15sine girer emmision konusunda). Ben ve benimle bulunan ayni durum da olan arkadaslar nasil bu olaya bu kadar uzuluyor sahsen hic anlamiyorum.

Merak etmeyin, sigortalardan paralarini alir olmadi amerikan merkez bankasi para basar direk LA'dekilere verir ki biz 'fakirler' bunun finansmani oluruz.

Seviniyor muyum? Hayir gram sevinmiyorum. Uzuluyor muyum? Hayir gram uzulmuyorum.
olayın özeti

aynı malzemeden evler şilide de yapılıyor. ancak aradaki fark zemin ve ilk kat betonarme üst kat ahşap ağırlıklı malzeme ile yapılıyor.

üstelik abddeki evler aşırı dandik, fırtına, deprem, tsunami gibi durumlarda berbat performans sergiliyorlar. burada 8.3 deprem olduğunda kimse umursamıyor bile.

abd bana göre zengin bir üçüncü dünya ülkesidir
Bu nefret dili. ABD nefreti kör edebiliyor insanları.
Öncelikle Şili dünyanın en tehlikeli deprem bölgelerinden birinde ve tarihinde Tsunami tehlikeleri oldu mu bilmiyorum ama çok uzun bir kıyı şeridi var en azından. Orada dayanıklı evler yapmak zorundasın.

ABD’de birçok eyalette deprem tehlikesi yok. Deprem ve Tsunami tehlikesi olan en büyük yer de Cali. Cali’de de 99’dan sonra yeniden hazırlanan bina yönetmeliği depreme dayanıklı yapılar yapılmasını sağlıyor. Yani orada hâlâ diğer birçok eyaletteki cinste evler yapılmıyor uzun bir süredir.

Ne bileyim, Michigan, Missouri, Montana, Wisconsin, Illinois vs vs gibi eyaletlere depreme dayanıklı yapsan ne yapmasan ne? Deprem tehlikesi yok. Kuzey eyaletlerinde de mesela kar yağış miktarlarına göre evler yapılmak zorunda. vs vs

Fakat sahsen kendim kucucuk bir araba ile ise git gel yaparken, ben 50 metrekare got kadar evimde dururken, onlarin luks villalari, arabalari, ozel jetleri ve ozel yachtlari var. Sonra cikip ayni yildizlar bana 'emmisionu' azaltin diyo, koca koca firmalar bana emisionu azaltin diyo. LA yillardir hayvan gibi emmision salarken sorun yoktu ama ki hala oyle (heralde dunyanin top 15sine girer emmision konusunda). Ben ve benimle bulunan ayni durum da olan arkadaslar nasil bu olaya bu kadar uzuluyor sahsen hic anlamiyorum. Hani dunya hepimizindi? Emmision haklarini yiyiorlar farkinda bile olmayabilirsin.

Lan yusufi yıllar sonra mantıklı bir yorum yapmışsın

Olay bu. Asıl sorun gebersinler, oh iyi oldu diyenler.

Dostum orada ki zengine üzülen yok zaten üzülen zaten hastadır. Benim derdim orada ki çocuk zengini fakiri ilgilendirmiyor çocuk çocuktur onun orada yaşadığı travmaya üzülüyorum öldüyse yaralandıysa ona üzülüyorum yoksa banane abi o dediğin beygirin evi yanmış kül olmuş çokta fifi zaten. Olaya buradan da bakma Yunanistan da oluyor bizim at kafaları kafirler işte beter olsunlar diyor benim derdim o.

Dostum orada ki zengine üzülen yok zaten üzülen zaten hastadır. Benim derdim orada ki çocuk zengini fakiri ilgilendirmiyor çocuk çocuktur onun orada yaşadığı travmaya üzülüyorum öldüyse yaralandıysa ona üzülüyorum yoksa banane abi o dediğin beygirin evi yanmış kül olmuş çokta fifi zaten. Olaya buradan da bakma Yunanistan da oluyor bizim at kafaları kafirler işte beter olsunlar diyor benim derdim o.
Eyvallah
Evet heryerde oluyor ve olmaya devam edecek maalesef. Türkiye de bunun icin de zaten.

Allahin gazabi diyenler zaten :asd: Ulan daha 2 yil once ne travmalar yasadik Türkiyede o da mi Allahin gazabiydi neyse cokta takilmamak lazim yav herkesin gunahi kendine.

Eyvallah
Evet heryerde oluyor ve olmaya devam edecek maalesef. Türkiye de bunun icin de zaten.

Allahin gazabi diyenler zaten :asd: Ulan daha 2 yil once ne travmalar yasadik Türkiyede o da mi Allahin gazabiydi neyse cokta takilmamak lazim yav herkesin gunahi kendine.
Aynen akıllanmıyoruz akıllanmadıkça daha geriye gidiyoruz kafa yapısı olarak. Atatürk bazen Türk milleti zekidir derken neye göre söyledi anlamış değilim.

Usa de bütün evler ekseri neden tahtadan yapılıyor sanki Karadeniz bölgesi gibi bilen varmi ?
Herif 1 milyon boxa ev satıyor ama duvarlar alcipan ,tuğla yok,beton sadece zeminde var özellikle californiya tarafı sanirim komple öyle

Geri
Üst Alt