- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Cevap: # Lucas Biglia
arjantin furyası
arjantin furyası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün GSTV'de denk geldim bu açıklamasına. İşin enteresan yanı gündemdeki oyuncularınçoğunun Arjantinli olması.. Romero, Formica, Biglia, Culio (geldi zaten).. Hagi tamamen Arjantin'liye bağlamış![]()
Acaba diyorum ? Maradona felan sportif direktor olarak gelemez mi![]()
Biglia yatmıştır; geç oldu..
Aynen.
Aslında Hagi'den ikinci yarıda beklediğim kadronun dizilişini yazsam fena olmaz hani.
(Baros iyileşir ve tüm varsayımlar yerine gelirse)
--------------------- Baros ---------------------------
----- Arda ---------------------- Kazım(Emre Ç.) ------
-------------- Culio ---------- Biglia -------------------
--------------------- Cana ----------------------------
--- Çağlar ---- Neill ------ Servet(A. Kesim) ---- Sabri ---
--------------------- Romero --------------------------
-(Baros yoksa Pino oynar ve böylece bol alternatifli güzel bir kadromuz olur)
P.S: Insua'nın oynamasını istiyorum ama bir türlü yabancı sınırına uyduramadım.
Kazım Pino'dan iyi topçudur. Evet Pino topu ayağına aldığında yardırıp gidiyor ama ne orta yapmayı becerebiliyor, ne pas veriyor, ne doğru şut atıyor. Yani seçimleri hep yanlış. Ha düzelir mi? Daha çok genç. Asla mental olarak mükemmel bir futbolcu olmasa da bu konuda göstereceği gelişme kendisini çok önemli bir isim haline getirir. Ama an itibarıyla Kazım kendisinden çok daha iyi bir tercihtir.
Zaten Adem Pino'yu forvet alternatifi olarak düşünmüş. Kazım'ı da göreceğiz artık ikinci devrede. Pino'dan iyi mi, değil mi?
Zaten Adem Pino'yu forvet alternatifi olarak düşünmüş. Kazım'ı da göreceğiz artık ikinci devrede. Pino'dan iyi mi, değil mi?
Biglia yatmıştır; geç oldu..
tel den gırıyorum. Dort gunden fazla oldu hıcbır sey den haberım yok. Lutfen kısaca ozet gecebılırmısınız...
Bu takima Biglia lazim.