# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

arjantin furyası :D

Bugün GSTV'de denk geldim bu açıklamasına. İşin enteresan yanı gündemdeki oyuncularınçoğunun Arjantinli olması.. Romero, Formica, Biglia, Culio (geldi zaten).. Hagi tamamen Arjantin'liye bağlamış :asd:

Acaba diyorum ? Maradona felan sportif direktor olarak gelemez mi :D

biglia, mutu, almunia, cenk tosun alınır transfer kapanır.... formica sezon sonu gelir görürsünüz..

Koca bir transfer devresinde o kadar yalanci gorduk ki, scout gs den tut diger guvenilir sitelere kadar, herkes atip tutuyor da, isin en dramatigi bizzat yonetimden gelen bir haber (yabanci kaleci transferi, hem de gecen hafta) bile yalan cikiyor..

Aynen.

Aslında Hagi'den ikinci yarıda beklediğim kadronun dizilişini yazsam fena olmaz hani. :)

(Baros iyileşir ve tüm varsayımlar yerine gelirse)

--------------------- Baros ---------------------------

----- Arda ---------------------- Kazım(Emre Ç.) ------

-------------- Culio ---------- Biglia -------------------

--------------------- Cana ----------------------------

--- Çağlar ---- Neill ------ Servet(A. Kesim) ---- Sabri ---

--------------------- Romero --------------------------

-(Baros yoksa Pino oynar ve böylece bol alternatifli güzel bir kadromuz olur)

P.S: Insua'nın oynamasını istiyorum ama bir türlü yabancı sınırına uyduramadım.

Kazım Pino'dan iyi topçudur. Evet Pino topu ayağına aldığında yardırıp gidiyor ama ne orta yapmayı becerebiliyor, ne pas veriyor, ne doğru şut atıyor. Yani seçimleri hep yanlış. Ha düzelir mi? Daha çok genç. Asla mental olarak mükemmel bir futbolcu olmasa da bu konuda göstereceği gelişme kendisini çok önemli bir isim haline getirir. Ama an itibarıyla Kazım kendisinden çok daha iyi bir tercihtir.

Kazım Pino'dan iyi topçudur. Evet Pino topu ayağına aldığında yardırıp gidiyor ama ne orta yapmayı becerebiliyor, ne pas veriyor, ne doğru şut atıyor. Yani seçimleri hep yanlış. Ha düzelir mi? Daha çok genç. Asla mental olarak mükemmel bir futbolcu olmasa da bu konuda göstereceği gelişme kendisini çok önemli bir isim haline getirir. Ama an itibarıyla Kazım kendisinden çok daha iyi bir tercihtir.

Zaten Adem Pino'yu forvet alternatifi olarak düşünmüş. Kazım'ı da göreceğiz artık ikinci devrede. Pino'dan iyi mi, değil mi?

Zaten Adem Pino'yu forvet alternatifi olarak düşünmüş. Kazım'ı da göreceğiz artık ikinci devrede. Pino'dan iyi mi, değil mi?

Bitiricilik konusunda Pino'dan iyi olduğunu ama kıvarklık konusunda Pino daha etkili. Bence Pino 2.yarının son 30dk'sı rakibe bitirici darbeyi vuracak ya da kapanmış rakibi bitirecek cinste bir oyuncu. Kazım daha yıpratıcı ve güçlü. Bu tip belirgin farklar var. Ama vuruş kabiliyeti "şu değil" Kazım daha iyi. Bu da onu "forvet mevkii" için 1 adım öne çıkarıyor.

İşin aslı ikisi birbiriyle kalite olarak çok farklı oyuncular değil. Ama ben Pino'yu da Kazım'ı da yeteri kadar izledim. Ve aslında ikisini de çok sevmiyorum oyuncu tarzı olarak, yine de bir tercih yapmak zorunda kalsam defansif anlamda daha zayıf olmasına rağmen kollektif anlamdaki başarısı nedeniyle Kazım olurdu seçeceğim isim.

Eğer şanssız sakatlıklar yaşamazsa en fazla 1 seneye bu takımın Arda'dan sonra en iyi topçusu da Emre Çolak olur.

tel den gırıyorum. Dort gunden fazla oldu hıcbır sey den haberım yok. Lutfen kısaca ozet gecebılırmısınız...

biglia gelecek, başka ön libero adayımı kaldı..gerçi saido var ama boşta. :) :)

bişey oldugu yok bu adnan sezgin yine yaptı yapacagını bir yerli bir yabancı aldık onla bunla anlaştı dedik hiç bişey oldugu yok

Geri
Üst Alt