# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

arda'yı tartışmayı bırakalım bence

mevkiisine teknik direktör karar verir.

ayrıca arda gibi bir oyuncu ancak serbest oynatılırsa maksimum performans sağlar,bunu yapabileceği en iyi yer de orta sahadır.

Bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum,ama bizimkiler ilgileniyor mu bilemem.

Lucas Biglia yetenekli bir oyuncu...alınırsa ilk 11'i ciddi şekilde zorlar...hatta alır!

ins alinir bu cocuk cok yetenekli hemde cok iyi sutlari var

Biglia transferi yaklaşık 6,5milyon euro karşılığında bitti.

Gelip imza atmasını bekliyoruz. Aldığımız bilgiler doğrultusunda fossacimbom.blogspot.com

Gereksiz transfer

Bildigim kadariyla Biglia DM oynuyor ...

Mehmet topal , Linderoth , Ayhan akman , Baris ozbek , Mustafa sarp DM icin fazlasiyla yeterli...

Bir stoper birde santrafor gelecek :ka05:

Yanlış biliyorsun kendisi orta sahanın ostasında oynuyor ve gayet gerekli bir transfer.

Biglia transferi imkansız renkdaşlar.Çünkü adam kendini kanıtlamış ve Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynamak istiyor.Anderlecht 10 mio dan aşağı bırakmaz.Büyük kulüpler devrede.Sanmıyorum bize geleceğini

Gereksiz transfer

Mehmet topal , Linderoth , Ayhan akman , Baris ozbek , Mustafa sarp DM icin fazlasiyla yeterli...

Mehmet Topal gitmek istedigini söylemis baksana..Yani hicbisey belli olmaz..

Ben daha sezon baslayana kadar cok seyin degisecegini düsünüyorum..

Belki bu hafta degil ama lig baslayana kadar kadro yeniden degisecektir.

Lincoln kaba yerine tekmeyi yedi zaten, Nonda da gidebilir galiba.

Kamptan sonra karar verirler..Yani sanildigi gibi 1-2 transferle kapatmayacaklar transfer sezonunu

Gereksiz transfer

Aslına bakarsan nokta transfer olur.. Orta sahamız dirençli, mücadeleci, ama adam gibi pas yapan bir adam yok.. Takımda orta sahada kilit paslarıyla hücumu destekleyecek bir adam olmadığından bu yıl çok sıkıntı çektik..

Aslında tam 4-3-3 adamı.Yani sürekli koşan hırslı ve rakibe basan,rakibi ısıran oyuncu tipi.Dünyada bunun en büyük örnekleri Yaya toure,Essien,Gerrard,Iniesta'dır.Bizim alabileceğimiz bu tip oyuncular ise Emana,De Rossi(zor), Javier Mascherano,Gattuso(zor)'dur.

yani sisteme uygun oyuncu bu tip oyunculardır.Artık Lincoln,Delgado,Alex,Ronaldinho tipi oyuncu devri kapanmaktadır,bu sisteme asla uymaz.

Gereksiz diyenlere bu transfere soruyorum Gerard ı alacak pozisyondayızda almıyomuyuz bu adamdan iyisini zor alırız.

Aslında tam 4-3-3 adamı.Yani sürekli koşan hırslı ve rakibe basan,rakibi ısıran oyuncu tipi.Dünyada bunun en büyük örnekleri Yaya toure,Essien,Gerrard,Iniesta'dır.Bizim alabileceğimiz bu tip oyuncular ise Emana,De Rossi(zor), Javier Mascherano,Gattuso(zor)'dur.

yani sisteme uygun oyuncu bu tip oyunculardır.Artık Lincoln,Delgado,Alex,Ronaldinho tipi oyuncu devri kapanmaktadır,bu sisteme asla uymaz.

yay toure ile iniesta çok farklı tip oyuncular bu bir.

ikincisi de rossi, mascherano ve gattuso mu bizim alabileceğimiz adamlar? şaka yapıyorsun heralde ya da ben yanlış anladım. :confused:

Fossacimbom da duyduguma göre Biglia büyük ihtimalle seneye bizim formamizi giyecek.. Ya bi sponsor bulcaz, yada Lincoln gitcek..

Geri
Üst Alt