Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Topal gitmek istedigini söylemis baksana..Yani hicbisey belli olmaz..
Ben daha sezon baslayana kadar cok seyin degisecegini düsünüyorum..
Belki bu hafta degil ama lig baslayana kadar kadro yeniden degisecektir.
Lincoln kaba yerine tekmeyi yedi zaten, Nonda da gidebilir galiba.
Kamptan sonra karar verirler..Yani sanildigi gibi 1-2 transferle kapatmayacaklar transfer sezonunu
Çağatay kardeşim ben bunlara aynı tip oyuncular demedim,mesajımı tekrar okursan daha iyi anlarsın.Ben 4-3-3 sisteminde ortasahada oynayacak tip oyuncuları sıralamıştım.OLma ihtimali düşük oyuncuların yanına zor diye ilave ettim kardeşim.Mascherano nun yanına zor yazmayı unuttuğum için özür dilerim.
haklısın renkdaş benim zor yazdıklarımı sen imkansızımsı olarak algılarsın artık![]()
Deportivoya gidecek söylentileri var
Fb tv'de fener anderlecth maçı var şu an, bakayım dedim şu Biglia nasıl oynamış diye. Adam mükemmel oynuyor,süper paslar atıyor ama diğer kazma takım arkadaşları ayak uyduramıyor.
Biglia, bırak şu anderletch'i ya, gel işte Galatasaraya![]()
ben ayhan konusunda sana katılmıyorum. Tugay gibi yani şarap gibi oynadıkça daha iyi olur. keşke herkes ayhan gibi olabilseÖyle cok kaliteli ayhanla yürümez bu is Biglia lazim bize
ben ayhan konusunda sana katılmıyorum. Tugay gibi yani şarap gibi oynadıkça daha iyi olur. keşke herkes ayhan gibi olabilse
Ayhan'ı sevmiyorum ben. Tamam iyi futbolcu olabilir ama; sahada çok sinirli. Onu bunu tekmeleyip duruyor. Takım arkadaşlarına bağırıp çağırıyor. Hiç hoş değil.