# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

Mehmet Topal gitmek istedigini söylemis baksana..Yani hicbisey belli olmaz..

Ben daha sezon baslayana kadar cok seyin degisecegini düsünüyorum..

Belki bu hafta degil ama lig baslayana kadar kadro yeniden degisecektir.

Lincoln kaba yerine tekmeyi yedi zaten, Nonda da gidebilir galiba.

Kamptan sonra karar verirler..Yani sanildigi gibi 1-2 transferle kapatmayacaklar transfer sezonunu

Topal haberi yalanya....F5 medyası işte..Arda'dan sonra Topala yüklenmeye basladılar..Kampta Gstv bile röportaj yapamıyor..Topal büyüklerimiz git derse giderim diyor.

Çağatay kardeşim ben bunlara aynı tip oyuncular demedim,mesajımı tekrar okursan daha iyi anlarsın.Ben 4-3-3 sisteminde ortasahada oynayacak tip oyuncuları sıralamıştım.OLma ihtimali düşük oyuncuların yanına zor diye ilave ettim kardeşim.Mascherano nun yanına zor yazmayı unuttuğum için özür dilerim.

Çağatay kardeşim ben bunlara aynı tip oyuncular demedim,mesajımı tekrar okursan daha iyi anlarsın.Ben 4-3-3 sisteminde ortasahada oynayacak tip oyuncuları sıralamıştım.OLma ihtimali düşük oyuncuların yanına zor diye ilave ettim kardeşim.Mascherano nun yanına zor yazmayı unuttuğum için özür dilerim.

tamam anladım ama bunlar zor değil imkansız transferler. :D

gattuso; daha geçende bayern milan'a 15M euro gattuso'ya da yıllık 6M euro teklif etti ancak milan 25M euro dan aşağısını konuşmaya bile değer bulmadı.

mascherano; barcelona'nın transfer listesinde üst sıralarda ancak liverpool elinde tutabilmek için uğraşıyor.

de rossi; roma'nın kaptanı. totti'den sonraki ikinci sembolü. roma'dan ayrılacağını düşünmüyorum. ayrılmaya karar verirse dev kulüpler havada kapacaktır. ayrıca bonservisi 25M'dan aşağı değildir.

sence bu oyuncuların alınmasına %0,001 de olsa ihtimal var mı?

senin saydığın oyunculardan bir tek emana'nın alınabilirliği var o da zor bir ihtimal.

diğer konularda ise katılıyorum sana. orta sahaya oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu gerektiği fikrine katılıyorum, dediğin gibi biglia buna uygun bir oyuncu. ayrıca 10 numara devri kapandı artık bunda da haklısın. lincoln, alex, delgado gibi oyuncular bu devirde iş yapmaz artık.

haklısın renkdaş benim zor yazdıklarımı sen imkansızımsı olarak algılarsın artık :):)

Bu futbolcunun mutlaka alınmasını istiyorum.İnsallah olur,keske Lincoln + paraya bu adamı alsak.

Fb tv'de fener anderlecth maçı var şu an, bakayım dedim şu Biglia nasıl oynamış diye. Adam mükemmel oynuyor,süper paslar atıyor ama diğer kazma takım arkadaşları ayak uyduramıyor.

Biglia, bırak şu anderletch'i ya, gel işte Galatasaraya :)

Fb tv'de fener anderlecth maçı var şu an, bakayım dedim şu Biglia nasıl oynamış diye. Adam mükemmel oynuyor,süper paslar atıyor ama diğer kazma takım arkadaşları ayak uyduramıyor.

Biglia, bırak şu anderletch'i ya, gel işte Galatasaraya :)

Öyle cok kaliteli ayhanla yürümez bu is Biglia lazim bize

ben ayhan konusunda sana katılmıyorum. Tugay gibi yani şarap gibi oynadıkça daha iyi olur. keşke herkes ayhan gibi olabilse

Ayhan'ı sevmiyorum ben. Tamam iyi futbolcu olabilir ama; sahada çok sinirli. Onu bunu tekmeleyip duruyor. Takım arkadaşlarına bağırıp çağırıyor. Hiç hoş değil.

beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerden beklenmedik bir kroşe :D herkes ters köşe kim ne dese boş bu saatten sonra 007'nin kimi alacağını bir Allah bir 007 bide Polat biliyor :)

Ayhan'ı sevmiyorum ben. Tamam iyi futbolcu olabilir ama; sahada çok sinirli. Onu bunu tekmeleyip duruyor. Takım arkadaşlarına bağırıp çağırıyor. Hiç hoş değil.

onuda geçtim ayhan istikrarlı değil. yani sürekli bir performansı yok hep inişli çıkışlı gördüm bu sene ayhanı. rijkaardın sisteminde eksik bir halka olarak kalmasını istemem. emana gibi bir orta saha ile anlaşırsak mükemmel bir orta saha kurmuş oluruz.:ka19:

Geri
Üst Alt