# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

Orta saha İngiltere'den olalcak.

Ortasaha ingiltereden gelecek diye birsey yok..Melih abi öyle diyordu..

Yöneticiler dedimi hayır..

Ters köşe olursunuz sonra..

Ama forvet Fransa'dan alınacak demişti.Doğru çıktı.

tamamda servet giderse orta saha gelcek demişler öle deilmi yanlısmı anladım.

Ortasaha ingiltereden gelecek diye birsey yok..Melih abi öyle diyordu..

Yöneticiler dedimi hayır..

Ters köşe olursunuz sonra..

Saka maka ama, Melih Abi gercekten cok saglam bilgiler veriyor..

Yani %100 bilmese de herseyi ( ki kim bilebilir Haldun Üstünel´den baska ), hep dogruya yakin bilgiler veriyordu.Mesela Keita aciklanmadan 1 gün evvel, Fransa´da bir futbolcuyla kesin anlasildigini, siranin Ingiltere´de oldugunu söyledi.

Yani Keita haberini almisti bile...O yüzden en azindan bir kaynak olmayi hakediyor Melih Abi...

Melih Sabanoğlu hakkında böyle konuşmaya hakkınız yok diye düşünüyorum ben.Bu adam o kolpa fossacimbom gibi sadece transfer üzerine kurmamış ki blogunu.Galatasaray Tarihi'ni tanıtmaya çalışıyor adam.

Transferle ilgili bir yazısını da bulamazsınız,yorum yapanların sorularına cevap vermeye çalışıyor sadece.Kötü mü ediyor ?

Melih Sabanoğlu hakkında böyle konuşmaya hakkınız yok diye düşünüyorum ben.Bu adam o kolpa fossacimbom gibi sadece transfer üzerine kurmamış ki blogunu.Galatasaray Tarihi'ni tanıtmaya çalışıyor adam.

Transferle ilgili bir yazısını da bulamazsınız,yorum yapanların sorularına cevap vermeye çalışıyor sadece.Kötü mü ediyor ?

Kötü etmiyor ama bence yanlis yapiyor. Her soru'ya cevap verecem diye cabaliyor ve sonunda tutmayincada adam'a laf atiyorlar.

Transfer'ler hakkinda ben'ce cok bilgisi yok gibime geliyor.

Kötü etmiyor ama bence yanlis yapiyor. Her soru'ya cevap verecem diye cabaliyor ve sonunda tutmayincada adam'a laf atiyorlar.

Transfer'ler hakkinda ben'ce cok bilgisi yok gibime geliyor.

Yusuf Bey,

Bilmiyorum okuyormusunuz ancak ben gittim okudum şimdi tüm yorumları tek bir futbolcu ismi verilmiş değil kendisi tarafından.Genelde yorumları buraya taşıyan arkadaşların eksik taşıması sebep oluyor bu güvensizlik ortamına. Bunu sevin yada sevmeyen babında söylemiyorum.Bence buraya taşınanları veya bilgi paylaşımlarından ziyade sizin orda ne okuduğunuz önemlidir.

Bu lafım size değil yanlış anlamayın.Orada hiç biryerde okuyamacağımız şuana kadar dört tanesi yazılmış müthiş bir Rijkaard yazı dizisi var.Onları okuyalım, transfer elbet yapılır...

iki taraf da anlaştı sadece finansman sorunu kaldı diyor melih abi. keita transferini gece 3 de yazdığını unutmayalım. bizden ve tüm medyadan çok şey bildiği kesin. bence iki yönlü ve ingiltere'den zokora

istatistikçiler zokorayıda beğenmez gol yok asist yok derler ama istatistikler bir yere lucas levia falan olursa manyak bir takım oluruz

Zokora gelmesin. aranılan adam olmadığı gibi Afrikalı. 2 adamı birden Afrika kupasına yollayamayız.

iki taraf da anlaştı sadece finansman sorunu kaldı diyor melih abi. keita transferini gece 3 de yazdığını unutmayalım. bizden ve tüm medyadan çok şey bildiği kesin. bence iki yönlü ve ingiltere'den zokora

zokora bana pek 2 yönlü gelmiyor! lucas leiva olabilir!!

Geri
Üst Alt