- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia
Orta saha İngiltere'den olalcak.
Orta saha İngiltere'den olalcak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama forvet Fransa'dan alınacak demişti.Doğru çıktı.
Ortasaha ingiltereden gelecek diye birsey yok..Melih abi öyle diyordu..
Yöneticiler dedimi hayır..
Ters köşe olursunuz sonra..
Melih Sabanoğlu hakkında böyle konuşmaya hakkınız yok diye düşünüyorum ben.Bu adam o kolpa fossacimbom gibi sadece transfer üzerine kurmamış ki blogunu.Galatasaray Tarihi'ni tanıtmaya çalışıyor adam.
Transferle ilgili bir yazısını da bulamazsınız,yorum yapanların sorularına cevap vermeye çalışıyor sadece.Kötü mü ediyor ?
Kötü etmiyor ama bence yanlis yapiyor. Her soru'ya cevap verecem diye cabaliyor ve sonunda tutmayincada adam'a laf atiyorlar.
Transfer'ler hakkinda ben'ce cok bilgisi yok gibime geliyor.
iki taraf da anlaştı sadece finansman sorunu kaldı diyor melih abi. keita transferini gece 3 de yazdığını unutmayalım. bizden ve tüm medyadan çok şey bildiği kesin. bence iki yönlü ve ingiltere'den zokora
başka da aklıma gelmedi. iki yönlü lampard gerard falan değilse zokora dır.+1905..
Ben de Zokora'yı bekliyorum zaten![]()
iki taraf da anlaştı sadece finansman sorunu kaldı diyor melih abi. keita transferini gece 3 de yazdığını unutmayalım. bizden ve tüm medyadan çok şey bildiği kesin. bence iki yönlü ve ingiltere'den zokora