# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

Ergün ile Arda'yı karşılaştıramazsın orta bakımından ama Uğur ile kısmi olarak karsılastırabilirim.Orta açamıyor diyorsun ve bana bu isimlerle karşılaştır diyorsun,ozaman sabriyle,üzülmezle vs ile karşılastır Arda'nın ne kadar iyi ortalar açtığını görebilirsin;):):).

Sabri'yle, Üzülmez ne yapabiliyor ki orta acabilsin? Arda önemli bir kanat oyuncusu olmak istiyorsa kendini bu konuda gelistirmeli, eminim ki gelistirecektir de.

gskadrobehcetgg.jpg

Ergün ile Arda'yı karşılaştıramazsın orta bakımından ama Uğur ile kısmi olarak karsılastırabilirim.Orta açamıyor diyorsun ve bana bu isimlerle karşılaştır diyorsun,ozaman sabriyle,üzülmezle vs ile karşılastır Arda'nın ne kadar iyi ortalar açtığını görebilirsin;):):).

Hayır şöyle bir durum var: arda sağ ayaklı bir futbolcu ve sol tarafta oynuyor.bunun haricinde sağ ayağı ile yaptığını düşünelim bütün ortaları,Uğur uçarla karşılaştıramayız.Uğur sakatlanana kadar asist kralıydı düşün artık...

Ya tamamda abicim adam topu iyi saklıyor,adam eksiltiyor birde oyun zekası fena değil(ki kesinlikle beğenmediğimiz lincoln ün seviyesinde değil) onun dışında son vuruşları kötü,Orta yapamıyor,Şut çekemiyor,hızlı hiç değil...Dünyada o dediğin pozisyonda oynayan adamlara bak bir bakalım.Buna göre yorum yapmak lazım yoksa biz rijkaard ın kafasındakileri nereden bilebiliriz ki?Benim bunlardan çıkardığım kadarıyla rijkaard onu daha küçük bir alanda ve topla çok daha fazla oynayabileceği bir yer olan 4-3-3 ün ortadaki üçlüsünün en solunda kullanıcaktır...

Arda top ayağındayken gayet seri olabiliyor.Orta yapamıyor demek biraz abartı olmuş.Tek derdi şut.Ama bunları Arda konusunda konuşmayı teklif ediyorum herkese. :)

Arda'nin ortalari ve sutlari cok yetersiz maalesef. Özellikle kornerlerde ve duran toplarda topu cok yavas kesiyor, ve genelde pozisyon kalecinin ellerinde son buluyor.

Korner ve duran toplarda katılıyorum ama pozisyon içerisinde çekip çok güzel ortalar yaptığına şahit oldum ve olduk.Orta yapmayı bilmiyor diye söylenmemeli,orta yapmayı bilmeyen dediğinde ortaya Sabri çıkar veya Balta Recep :D (lakabı baltaydı hatırladığım kadarı ile):).Bunu anlatmaya çalışıyorum ;):).

Hayır şöyle bir durum var: arda sağ ayaklı bir futbolcu ve sol tarafta oynuyor.bunun haricinde sağ ayağı ile yaptığını düşünelim bütün ortaları,Uğur uçarla karşılaştıramayız.Uğur sakatlanana kadar asist kralıydı düşün artık...

Arda pozisyon içerisinde olduğu sürece güzel ortalar açıyor duran top,korner vs onlarda çok yumuşak top atıyor.Pozisyon içerisinde olan ortaları güzel ortalar oluyor.Bu yüzden de Arda'nın orta yapamadığını söylemek haksızlık olur ;):).

Ve Biglia'da sağlam ciğer var :D:D:D:D.İnsan ciğeri değil bence :D:D.

Birde ardayı bir başkasıyla kıyaslamamız yanlış.Arda tarzında bir adamın çok iyi orta yapması lazım.Orta yapmayı bilmiyor demek topa vuramıyor demek değil.Ama şu örneği veriyim;Milli takımda fatih hoca sabriye orta yaptırıyor ardaya yaptırmıyor.Bu çok şeyi anlatır bence ardanın ayağının ne kadar iyi olduğu ile alakalı...

According to a report in the British tabloid The Daily Mirror, Birmingham City and Bolton Wanderers are ready to fight it out for the signing of Anderlecht's Lucas Biglia.

Apparently, the Blues had been leading the way for the 23-year-old, but the Trotters are optimistic they can persuade him to move to the Reebok Stadium.

It is thought that the 5ft 10in midfielder, who has been compared to Italy international Andrea Pirlo, could be available in exchange for a fee of €6.8 million (£6m).

The former Argentinos Juniors and Independiente star is highly-rated, but despite only being capped at under-20 level so far, it is thought that he is not far away from winning a place in the full Argentina international set-up.

Since moving to Anderlecht in 2006, Biglia has scored three goals in 89 appearances.

Ricky Brooks, Goal.com

Korner ve duran toplarda katılıyorum ama pozisyon içerisinde çekip çok güzel ortalar yaptığına şahit oldum ve olduk.Orta yapmayı bilmiyor diye söylenmemeli,orta yapmayı bilmeyen dediğinde ortaya Sabri çıkar veya Balta Recep :D (lakabı baltaydı hatırladığım kadarı ile):).Bunu anlatmaya çalışıyorum ;):).

Orta yapamiyor demiyorum, ama ortalarini gelistirmeli. Ki orta yapma kavramini tam anlamiyla uyguladigini ben görmedim Arda'nin. Yani sol kanatta oynuyorsa sol tac cizgisinin yakinindan ceza sahasina kestigi paslar pek olmuyor. Orta deyince akla ilk gelen isim Beckham'dir mesela, onun kadar mükemmel orta acmasini beklemiyorum tabii ama o tarz ortalari pek yapmiyor. Ceza sahasinda kendi takimindan biri dokunamasa bile dogru yere, sert bir sekilde acilan ortalar genelde etkili olur, Arda daha cok ceza sahasinda belli bir adama topu atmaya calisiyor, bunu da cok basarili yapiyor o ayri..

Behçet renkdaş, Necati mi kaldı, Carrusca mı kaldı gözünü seveyim renkdaş yapma:p

According to a report in the British tabloid The Daily Mirror, Birmingham City and Bolton Wanderers are ready to fight it out for the signing of Anderlecht's Lucas Biglia.

Apparently, the Blues had been leading the way for the 23-year-old, but the Trotters are optimistic they can persuade him to move to the Reebok Stadium.

It is thought that the 5ft 10in midfielder, who has been compared to Italy international Andrea Pirlo, could be available in exchange for a fee of €6.8 million (£6m).

The former Argentinos Juniors and Independiente star is highly-rated, but despite only being capped at under-20 level so far, it is thought that he is not far away from winning a place in the full Argentina international set-up.

Since moving to Anderlecht in 2006, Biglia has scored three goals in 89 appearances.

Ricky Brooks, Goal.com

Eski haber degil mi? Bizim (Anderlecht) forum'da postalamistilar bu haberi.

Behçet renkdaş, Necati mi kaldı, Carrusca mı kaldı gözünü seveyim renkdaş yapma:p

Carrusca kesin donuyor sponsor yuzunden artik birine kiralarlar yada 6+2 de yer alir

Necatide bence iyi bir alternatif olabilir daha 29 yasinda eski formuna bence donebilir,donmezsede bir zararimiz olmaz:p

Carrusca kesin donuyor sponsor yuzunden artik birine kiralarlar yada 6+2 de yer alir

Necatide bence iyi bir alternatif olabilir daha 29 yasinda eski formuna bence donebilir,donmezsede bir zararimiz olmaz:p

İkisinden de Allah bizi korusun diyorum. Özellikle de Necati 'den:)

Aslinda parayi basip su adami alsak

Steven Defour(yeni pirlo)

dyn003_original_250_200_jpeg_2548404_c2f9afdb797093bd9a7c26f20f7d107a.jpg

Lucas Biglia work permit'i aşamaz. Aston Villa, Defour'u alır. Barry gitmişken başkası doldurmaz yerini.

Geri
Üst Alt