# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

Geçen aksam kanalları zaplarken fb-Anderlect macı vardı...Biraz izliyeyim dedim Bilgia yı...

Bu adamın özellikleri 4 3 3 ün ortasında oynamaya yetmez...Bu adam klasic bir Mehmet Topal...Sadece daha teknik ve daha derli toplu...

Ayrıca gözüme Busaffa diye bir adam çarptı...(adı yanlış olabilir)

Çok yetenekli o çok hızlı çok beğendim...

Başkan genç birini alacaz dedi umarım o olur:)

Bilgia yerine bence 4 3 3 ün orta sağında oynayacak adam kesinlikle EMANA olmalıdır...

Boussoufa ;)

O adamin teknigi var, tamam. Ama bana göre bize yakismaz. Korner bile yapamiyor. Ortalari hiç yok. Ara sira iyi bir frikigi var, o kadar.

Aman aman. Anderlecht'te biktim ondan, sakin GS'ye gelmesin :D

Boussoufa ;)

O adamin teknigi var, tamam. Ama bana göre bize yakismaz. Korner bile yapamiyor. Ortalari hiç yok. Ara sira iyi bir frikigi var, o kadar.

Aman aman. Anderlecht'te biktim ondan, sakin GS'ye gelmesin :D

Çok dikkat çekiyor takımında o yüzden yazdım:):)

Temin yazmistim, arkadasin cevabini Türkçe'ye çevirdim ..

+

- klas bir oyuncu

- çok kosa bilen

- çok top kapiyor (bunu teknik ve pozisyon oyunu ile yapiyor)

- Topu çok iyi sakliyor (bir maçta belki 1 kere topu kaybediyor)

- Topu cogu zaman tek pasla veriyor. (tempo'yu yükseltebiliyor).

-

- Cok gol atmiyor, ama 25 metreden bir kaç kez topu direkte patlatmistir. Müthis uzaktan vurabiliyor.

- Pek adam geçemiyor, yani oyun kurucu gibi oynamiyor. Ve assist pek yapmaz.

Kisacasi: Mükemmel bir oyuncu, eger iyi bir oyun kurucunun yaninda oynarsa. Modern bir orta saha oyuncusu, ama daha çok defansif orta olan olarak.

Yani almalıyız.-5-6m€ arası değer biçilir kendinede 1.5--2m€ verdikmi tamam.FM'de transfer yaptım :p keşke :D

keşke alsak aldıktan sonra transfer sezonunu da kapatsak olur

fener Emanayı alırsa beni Bigliadan asagısı kesmez

Biz Biglia'yı yani ihtiyacımız olan adamı alalım da F5 isterse Essien'i getirsin umrumda olmaz...

Biz Biglia'yı yani ihtiyacımız olan adamı alalım da F5 isterse Essien'i getirsin umrumda olmaz...

ben bizim aradıgımız adamın Emana oldugunu dusunuyorum 2 sene once fenere 4-0 yenildigimiz macta Appiahın Ayhana orta sahada nasıl bir fiziksel avantaj kurdugu dün gibi aklımda maclar artık orta saha ile kazanılıyor bize şöyle öküz gibi güçlü bir ortasaha lazım

ben bizim aradıgımız adamın Emana oldugunu dusunuyorum 2 sene once fenere 4-0 yenildigimiz macta Appiahın Ayhana orta sahada nasıl bir fiziksel avantaj kurdugu dün gibi aklımda maclar artık orta saha ile kazanılıyor bize şöyle öküz gibi güçlü bir ortasaha lazım

Haklısın renkaş. Aslında benim için isimlerin önemi yok.. Topal gibi bir kesicimiz var ki Türkiye standartlarının üstünde... Bu adamın yanına topu iyi kullanan ve defansa da yardım eden birini alalım ismi ister Emana olur ister Nuri hiç farketmez...

Haklısın renkaş. Aslında benim için isimlerin önemi yok.. Topal gibi bir kesicimiz var ki Türkiye standartlarının üstünde... Bu adamın yanına topu iyi kullanan ve defansa da yardım eden birini alalım ismi ister Emana olur ister Nuri hiç farketmez...

biglia gelirse herşey hallolur

Emana,Hamit gerisi hikaye...Bizim ortasahanın ilacları:)

Geri
Üst Alt