Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı

Gecmis olsun korumayla gezmeli bence sporcular bu arada ulkede az manyak yok sadece yumrukla kalmayabilirdi bu serefsiz.

Pc kurulari 1.60 lik adama saldiriyor .. Osimhene gtleri yemiyor o yumrugu mabadlarina sokacagi icin..
Torerria'da sporcu adam, isterse herifi yerden yere vururdu. Bir ihtimal belki beklemediği boş bir anına denk gelmiştir veya karambol falan araya girip ayıranlar. Görüntü çıkarsa daha net anlarız.

Yapılan araştırmada şüphelinin "kasten yaralama" suçundan kaydı bulunduğu anlaşıldı, öte yandan, şüpheli Y.Y. hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi.(AA)

Serhat akın'a da saldırdılar zamanında. Bu organize kötülükten herşey beklenir. Dikkatli olmak lazım

Görüntüler düşer birazdan

Tv programlarında youtube kanallarında sürekli oyuncularımıza iftira atılıyor yönetim susa susa tepemize çıkardı bunları önünü almazsan yarın daha da ileri giderler.
Yahu bir maganda saldırıyor bunda bile yönetim deniyor. Yok artık. Yönetimin takımın hakkını koruyamaması başak bir konu bu tarz bir saldırı bambaşka bir konu her şeyde de yönetim diyerek 1 magandanın yaptığı şerefsizliği bir sebebe bağlamayın yahu.

Yahu bir maganda saldırıyor bunda bile yönetim deniyor. Yok artık. Yönetimin takımın hakkını koruyamaması başak bir konu bu tarz bir saldırı bambaşka bir konu her şeyde de yönetim diyerek 1 magandanın yaptığı şerefsizliği bir sebebe bağlamayın yahu.
Dediği konu haklı. Gs'ye karşı sosyal medya trolleri üzerinden yürütülen bir linç ve nefret objesine dönüştürme organizasyonu var. Bu işle mücadele etmesi gereken kişiler yöneticiler

Yaw şimdi küfür edecem olmayacak. Allahın cezası eğitimsiz köpekler. Gece gece canım sıkıldı

yine iftira dönemleri yaklaştı bunların dursun paraları yedi diye dolanırlar 1 2 aya

Geri
Üst Alt