GSCimbom
Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı
Umut Işık

Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı Sayfa 2

Umut Işık ·

Cevap
233
Okunma
7,4K
Sayfa
2/12
Yapılan araştırmada şüphelinin "kasten yaralama" suçundan kaydı bulunduğu anlaşıldı, öte yandan, şüpheli Y.Y. hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi.(AA)

Tv programlarında youtube kanallarında sürekli oyuncularımıza iftira atılıyor yönetim susa susa tepemize çıkardı bunları önünü almazsan yarın daha da ileri giderler.
Yahu bir maganda saldırıyor bunda bile yönetim deniyor. Yok artık. Yönetimin takımın hakkını koruyamaması başak bir konu bu tarz bir saldırı bambaşka bir konu her şeyde de yönetim diyerek 1 magandanın yaptığı şerefsizliği bir sebebe bağlamayın yahu.

Yahu bir maganda saldırıyor bunda bile yönetim deniyor. Yok artık. Yönetimin takımın hakkını koruyamaması başak bir konu bu tarz bir saldırı bambaşka bir konu her şeyde de yönetim diyerek 1 magandanın yaptığı şerefsizliği bir sebebe bağlamayın yahu.
Dediği konu haklı. Gs'ye karşı sosyal medya trolleri üzerinden yürütülen bir linç ve nefret objesine dönüştürme organizasyonu var. Bu işle mücadele etmesi gereken kişiler yöneticiler

yine iftira dönemleri yaklaştı bunların dursun paraları yedi diye dolanırlar 1 2 aya

Geri
Üst Alt