- 26 Ocak 2021
- 41.091
- 40.355
- 3.078
Gecmis olsun korumayla gezmeli bence sporcular bu arada ulkede az manyak yok sadece yumrukla kalmayabilirdi bu serefsiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torerria'da sporcu adam, isterse herifi yerden yere vururdu. Bir ihtimal belki beklemediği boş bir anına denk gelmiştir veya karambol falan araya girip ayıranlar. Görüntü çıkarsa daha net anlarız.Pc kurulari 1.60 lik adama saldiriyor .. Osimhene gtleri yemiyor o yumrugu mabadlarina sokacagi icin..
İfşalanmalıSaldırganın ismi düştü.
Lucas Torreira'ya saldıran “Yusuf Yıldırım” isimli şahıs gözaltına alındı. (tv100)
Yahu bir maganda saldırıyor bunda bile yönetim deniyor. Yok artık. Yönetimin takımın hakkını koruyamaması başak bir konu bu tarz bir saldırı bambaşka bir konu her şeyde de yönetim diyerek 1 magandanın yaptığı şerefsizliği bir sebebe bağlamayın yahu.Tv programlarında youtube kanallarında sürekli oyuncularımıza iftira atılıyor yönetim susa susa tepemize çıkardı bunları önünü almazsan yarın daha da ileri giderler.
Dediği konu haklı. Gs'ye karşı sosyal medya trolleri üzerinden yürütülen bir linç ve nefret objesine dönüştürme organizasyonu var. Bu işle mücadele etmesi gereken kişiler yöneticilerYahu bir maganda saldırıyor bunda bile yönetim deniyor. Yok artık. Yönetimin takımın hakkını koruyamaması başak bir konu bu tarz bir saldırı bambaşka bir konu her şeyde de yönetim diyerek 1 magandanın yaptığı şerefsizliği bir sebebe bağlamayın yahu.
yine iftira dönemleri yaklaştı bunların dursun paraları yedi diye dolanırlar 1 2 ayaYahu bir maganda saldırıyor bunda bile yönetim deniyor. Yok artık. Yönetimin takımın hakkını koruyamaması başak bir konu bu tarz bir saldırı bambaşka bir konu her şeyde de yönetim diyerek 1 magandanın yaptığı şerefsizliği bir sebebe bağlamayın yahu.
AVM'de olmuş olay, eskiden Ümit Karan'da Bakırköy'de paso her hafta Carousel'de olurdu. Asıl bu saldırgan kuduzları barınağa kapatacaksın.ya baba ne isin var senin beyoglunda evde ac bir sise 2 tane kadin cagir yasa sabaha kadar
bu futbolcular eglenmeye de bilmiyor ha