Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı

Yahu bir maganda saldırıyor bunda bile yönetim deniyor. Yok artık. Yönetimin takımın hakkını koruyamaması başak bir konu bu tarz bir saldırı bambaşka bir konu her şeyde de yönetim diyerek 1 magandanın yaptığı şerefsizliği bir sebebe bağlamayın yahu.
Maganda diye basitleştirdiğin tipler o programları izleyip izleyip kinleniyor oyunculara başka hiçbir takım oyuncuları bu tarz ithamlara maruz kalmıyor tabi ki sebebi yönetim.

Geçmiş olsun.

Umarım içeriye girer ve gününü görür.

yıllardır hiçbir iftiraya, hiçbir suçlamaya cevap veremeyen haklıyken haksız yere düşüp bizi utandırmaktan bıkmayan yönetimin tabii ki suçu var bu olaylarda

susup sinip iyiler kazanır hehehü deyince olmuyor o işler

Çok geçmiş olsun Lucas. Allah beterinden korusun.

Dediği konu haklı. Gs'ye karşı sosyal medya trolleri üzerinden yürütülen bir linç ve nefret objesine dönüştürme organizasyonu var. Bu işle mücadele etmesi gereken kişiler yöneticiler
Ne yapacaksın söylesene bana? Skriniar, Ostorwalde için çeşitli söylemler olmuyor mu mesela? Kusura bakmayın da yönetim MİT veya polis teşkilatı falan değil biliyorsunuz değil mi? Her zaman çeşitli rakip futbolcular tarafına rakip taraftarlar çeşitli lakaplar, videolar vb. yapılmadı mı? Tam olarak ne yapılmasını bekliyorsunuz? Sosyal medya trollerini kulüp nasıl engellesin? Devletin yapması gerekeni kulüpten bekliyorsunuz.

Ucuz kurtulmuş vallahi. Sosyal medyada hergün kin ve nefret akıtılıyor. Tüm topçularımız hedef gösteriliyor, tüm camiaya iftiralar atılıyor. Şimdi bunları yapan oçlar grünü yiyim ayağı yaparak özür dilemesin onların gelmişlerini geçmişlerini hoplatırım itoğlu itler, hayat kadını çocukları

dışarıda rakip futbolcuya saldırma işi tehlikeli. bu işi en küçük şekilde meşru kılan yarın kendi topçusunun dayak yediği haberini alır.

Geçmiş olsun atom karınca.

Senin bu dediğinden yola çıkarsak, daha önce de yaraladığı kişi Torrreria'mı olmuş oluyor ?
Tehdit etmiştir oda şikayet etmiştir uzaklaştırma aldırmıştır. lavukta kinlenmiştir büyük ihtimal

yaralama başkasıdır

20 30 suc kaydıda cıksa şaşırmayız istanbulda

Geri
Üst Alt