Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Avrupa ulkeleri vs turkiye bakinca öyle olmuyor isteO zaman fransaya 1 tane topçu gitmemeli.
Adamlar sahadayken haber geliyor evinizi silahlı adamlar basıp ailenizi rehin aldı diye.
Bunlardan bişey olmaz korkmayın.
Avrupa ulkeleri vs turkiye bakinca öyle olmuyor isteO zaman fransaya 1 tane topçu gitmemeli.
Adamlar sahadayken haber geliyor evinizi silahlı adamlar basıp ailenizi rehin aldı diye.
Bunlardan bişey olmaz korkmayın.
Avrupa ulkeleri vs turkiye bakinca öyle olmuyor iste
Kulüp yine 3 maymunu oynuyor her zamanki gibi. Rezil herifler...
Fragman olacak yediği büyük ihtimalle. Yüzü, kimliği belli. Çoğu Gs li sataşacak bunu gördüğü yerdeiyi bari dayak yemiş gibi görünüyor it oğlu it
Olabilir. Ama göruruz hep beraber bu bahaneleriZenginler ve ünlüler için Tr çoğu avrupa ülkesinden daha güvenli
Olabilir. Ama göruruz hep beraber bu bahaneleri
Fenerlilere sahada linç girişimi oldu yav bu kadar abartılacak bir şey yok. Bu herifler güney amerikalı bi de, bunların arka sokaklarında hala eğer değerli bi saat takıyorsanız kolunuzu camdan çıkartmayın diye uyarı yapıyorlar turistlere.Ya bu ülkede stad önünde terör saldırısı oldu. Parasını veriyorsun Gelen geliyor. Bir kavga dövüşle bişey olmaz.
Fenerlilere sahada linç girişimi oldu yav bu kadar abartılacak bir şey yok. Bu herifler güney amerikalı bi de, bunların arka sokaklarında hala eğer değerli bi saat takıyorsanız kolunuzu camdan çıkartmayın diye uyarı yapıyorlar turistlere.
Olur olmazinda degilim. Bu bahaneler sunulacak diyorum rts. Neyini anlamiyirsun?Ya bu ülkede stad önünde terör saldırısı oldu. Parasını veriyorsun Gelen geliyor. Bir kavga dövüşle bişey olmaz.
e sende akıllı taraftar olup yeme bu bahaneleri artık. kamp ne zaman? Atıyorum 7 temmuz en geç 5 temmuza kadar önemli olan/eksik olan mevkilere adam alınmadığı zaman yap yangınını.Olur olmazinda degilim. Bu bahaneler sunulacak diyorum rts. Neyini anlamiyirsun?
1 sene araplar piyasayi alt ust etti diye bahane sundular. 1 sene istedigimiz topcular cl de oynuyor, grup asamasinin bitmesini bekliyoruz dediler. Bu sene de dunya kupasi ve bu bahaneyi sunacaklar iste
Olur olmazinda degilim. Bu bahaneler sunulacak diyorum rts. Neyini anlamiyirsun?
1 sene araplar piyasayi alt ust etti diye bahane sundular. 1 sene istedigimiz topcular cl de oynuyor, grup asamasinin bitmesini bekliyoruz dediler. Bu sene de dunya kupasi ve bu bahaneyi sunacaklar iste