Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı

iyi bari dayak yemiş gibi görünüyor it oğlu it

Ya bu ülkede stad önünde terör saldırısı oldu. Parasını veriyorsun Gelen geliyor. Bir kavga dövüşle bişey olmaz.
Fenerlilere sahada linç girişimi oldu yav bu kadar abartılacak bir şey yok. Bu herifler güney amerikalı bi de, bunların arka sokaklarında hala eğer değerli bi saat takıyorsanız kolunuzu camdan çıkartmayın diye uyarı yapıyorlar turistlere.

Herif ifşa olmuş zaten... Bir manyak bunu benzetir kısa bir süre sonra...

Fenerlilere sahada linç girişimi oldu yav bu kadar abartılacak bir şey yok. Bu herifler güney amerikalı bi de, bunların arka sokaklarında hala eğer değerli bi saat takıyorsanız kolunuzu camdan çıkartmayın diye uyarı yapıyorlar turistlere.

Doğru bir info nedim bey.

Ekli dosyalar

• images-107.webp
    images-107.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 3
Ya bu ülkede stad önünde terör saldırısı oldu. Parasını veriyorsun Gelen geliyor. Bir kavga dövüşle bişey olmaz.
Olur olmazinda degilim. Bu bahaneler sunulacak diyorum rts. Neyini anlamiyirsun?

1 sene araplar piyasayi alt ust etti diye bahane sundular. 1 sene istedigimiz topcular cl de oynuyor, grup asamasinin bitmesini bekliyoruz dediler. Bu sene de dunya kupasi ve bu bahaneyi sunacaklar iste

Olur olmazinda degilim. Bu bahaneler sunulacak diyorum rts. Neyini anlamiyirsun?

1 sene araplar piyasayi alt ust etti diye bahane sundular. 1 sene istedigimiz topcular cl de oynuyor, grup asamasinin bitmesini bekliyoruz dediler. Bu sene de dunya kupasi ve bu bahaneyi sunacaklar iste
e sende akıllı taraftar olup yeme bu bahaneleri artık. kamp ne zaman? Atıyorum 7 temmuz en geç 5 temmuza kadar önemli olan/eksik olan mevkilere adam alınmadığı zaman yap yangınını.

Haa okey yönetimi diyorsun. Ya güneş tutulmasını bile bahane sunabilirler. Bunlar beceriksiz bunlar bilgisiz.

Bakalim fener yönetimi nezaman kulubun avukatlarini yönlendirecekler dosyayla ilgilenmeleri icin

Okadar pislik bir camia

Korumasız gezmesin futbolcularımız
Şahsın suyun öteki tarafındaki camianın taraftarı olma potansiyeli yüksek

Geri
Üst Alt