Lucas Torreira, Galatasaray’da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Transfer tam netleşmeden geldiğini varsaymıyorum.

Ancak gelirse bizim şu anki çapımızda olan bir kulüp için çok iyi bir transfer olur. Kısa boylu olmasına rağmen fiziksel olarak çok güçlü bir adam. Maçın çok büyük bölümünü ciddi efor sarfederek geçiren biri.

Arsenal’de tutunamaması onun suçu değil. Arteta’nın sistemine uymayan biri. Son iki sezonu PL dışında geçirdiği için performansını tam bilmiyorum ama 26 yaşında böyle bir oyuncuyu almayı başarı olarak yorumlarım.

Son olarak varsayılan bonservis bedeli bizim gelirlerimize göre çok ama bence bu yaşta ve bu kalitedeki bir oyuncu için uygun.

Bayağı pozitif baktığım bir transfer.

Arkadaşlar ciddi soruyorum, cidden çok mu iyi bu adam, yani sınıf atlatacak cinsten mi?
Mesela fernandonun bizdeki zamanıyla falan kıyaslayınca nasıl?

Arkadaşlar ciddi soruyorum, cidden çok mu iyi bu adam, yani sınıf atlatacak cinsten mi?
Mesela fernandonun bizdeki zamanıyla falan kıyaslayınca nasıl?
fernando ile cok farkli oyuncular

okan ve emre prime bilesimi bir oyuncu teknik olarak onlardan geride biraz denebilir.

Torreira mı teknik olarak geride?
teknigi kotu demiyorum okan ve emre teknik becerileri daha on plana cikan oyunculardi prime donemlerinde.

mucadeleci bitmeyen enerjileri acisindan benzetilebilirler ama torreira bu anlamda daha cok savasci orta saha profiline uyuyor okan emre dana ileri uca yonelik oyuncular

Resmî açıklama da gelince çok mutlu olacağız inşallah.

Gelirse çok iyi performans verip nice şampiyonluklar yaşarız birlikte umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt