Lucas Torreira, Galatasaray’da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer olursa burhan Ali naci ve haluk türevlerine ciddi tokat atmış olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu transfer olursa burhan Ali naci ve haluk türevlerine ciddi tokat atmış olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dış basına göre yazıyor bence Burhan, bir bilgisi olduğunu sanmıyorum.

Arsenal agree fee with Galatasaray for Lucas Torreira

Arsenal midfielder Lucas Torreira in Istanbul today for Galatasaray medical - Tribal Football

Arsenal midfielder Lucas Torreira flying to Istanbul for Galatasaray medical

bugun de bilet dusmezse bu transfer olmaz bence

edit : bilet yokmus yapacak birsey yok bosa gaza geldik haluk yurekli ve gokhan dincin kahkahalarini duyar gibiyim

Son düzenleme:
Hayal kırıklığı olmasın yine

Emre Kaplan (ne kadar güvenilir bilemiyorum) oldu bitti ufak detaylar kaldı dedi.

Uçak konusu daha net değil ama Ali Naci anlaşmanın bittiğini ama menajerin ekstra ücret istediğini söyledi. Bu iş buradan dönmez artık. Ve yönetim biraz faha tecrübeli olduğu için sorunu çözecektir biraz daha eğik bir duruşla.

Sonunda dik duruş sergileriz bence.

Torreira haberine ilk patlatan muhabire gore

bugun buyuk aksillik olmazsa bitecekmis

3.2m euro 500.000 bonus

Ortada ıslak imza olmadan hiç bir habere kapılmamak lazım. Umutlanmak hayal kırıklığına giden en büyük yoldur.

Genelde oyuncu tamam, ama takimlarla zor anlasiyoruz. Bu sefer tam tersi mi oluyor?

Genelde oyuncu tamam, ama takimlarla zor anlasiyoruz. Bu sefer tam tersi mi oluyor?
Ben bütün transfer piyasasında İngiliz kulüplerini hep makul gördüm. Fiyat olarak ne istediklerini biliyorlar ve çok aşırıya kaçmıyorlar bence. Çok da pazarlık olmuyor hâliyle. Dünyanın her yerine kolaylıkla da kiralık oyuncu gönderebiliyorlar. Özellikle Büyük 6'lı için geçerli bu dediklerim.

Gel artık be sende canımı sıkma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt