- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.146
- 5.003
Bu transfer olursa burhan Ali naci ve haluk türevlerine ciddi tokat atmış olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dış basına göre yazıyor bence Burhan, bir bilgisi olduğunu sanmıyorum.Bu transfer olursa burhan Ali naci ve haluk türevlerine ciddi tokat atmış olacak
Dış basına göre yazıyor bence Burhan, bir bilgisi olduğunu sanmıyorum.
Arsenal agree fee with Galatasaray for Lucas Torreira
Arsenal midfielder Lucas Torreira in Istanbul today for Galatasaray medical - Tribal Football
Arsenal midfielder Lucas Torreira flying to Istanbul for Galatasaray medical
bugun de bilet dusmezse bu transfer olmaz bence
edit : bilet yokmus yapacak birsey yok bosa gaza geldik haluk yurekli ve gokhan dincin kahkahalarini duyar gibiyim
Ben bütün transfer piyasasında İngiliz kulüplerini hep makul gördüm. Fiyat olarak ne istediklerini biliyorlar ve çok aşırıya kaçmıyorlar bence. Çok da pazarlık olmuyor hâliyle. Dünyanın her yerine kolaylıkla da kiralık oyuncu gönderebiliyorlar. Özellikle Büyük 6'lı için geçerli bu dediklerim.Genelde oyuncu tamam, ama takimlarla zor anlasiyoruz. Bu sefer tam tersi mi oluyor?
Gece 00:00'a kadar KAP gelmezse söverim o haberi patlatan şarlatana.Torreira haberine ilk patlatan muhabire gore
bugun buyuk aksillik olmazsa bitecekmis
3.2m euro 500.000 bonus
Emre KaplanHayal kırıklığı olmasın yine
oldu bitti ufak detaylar kaldı dedi.