Lucas Torreira, Galatasaray’da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu video nasıl oyuncu olduğunu bariz belli ediyor. Ancak hala kafamda sorular var kendisi hakkında bu kadar kesici ıyi pasları oyunu çevirebilen bir oyuncu bu yaşta nasıl bize düşer? Yoksa kalitesine felan birşey diyemem mesela fio neden bu sene almaya çalışmadı ? Bilgisi olan var mı bu sorular hakkında

Bu video nasıl oyuncu olduğunu bariz belli ediyor. Ancak hala kafamda sorular var kendisi hakkında bu kadar kesici ıyi pasları oyunu çevirebilen bir oyuncu bu yaşta nasıl bize düşer? Yoksa kalitesine felan birşey diyemem mesela fio neden bu sene almaya çalışmadı ? Bilgisi olan var mı bu sorular hakkında

@Aras Şimşek

Torreira mental yönden çok güçlü bir oyuncu değil. Profesyonel düşünmekten çok duygusal düşünüp hareket eden birisi. Arsenal'in kötü gidişatında da birçok futbolcu gibi o da sorun yaşadı, sakatlandı. Geçen sene annesini kaybetti ve ülkesine dönmek istediğini açıklamıştı. Ciddi anlamda mental olarak çökmüş durumdayken Fiorentina'ya kiralık gönderildi. İtalya zaten bildiği, parladığı bir ülkeydi. Fio kötü bir sezon geçirse de Lucas takımın parlayan yıldızlarındanmış. Formunu tekrar yukarı çekmiş, taraftarla da arasında bir bağ oluşmuş. Miş-muş diyorum çünkü geçen sezon çok iyi takip edemedim. Ama sanılanın aksine düşüşte olmayan, tekrar yükselişe geçen bir futbolcu. Yaşadığı acı durumu da geride bırakabilmişe benziyor. Ailesiyle, akrabalarıyla vakit geçiren, doğduğu yeri unutmayan da birisi. Burada taraftarla bütünleşirse bambaşka bir orta saha izleriz.

Fio'nun iyi bir orta saha rotasyonu var. Sezon sonu opsiyonu kullanmak yerine bonsevisini 8m€ civarına düşürmek için uğraştılar ama Arsenal istemedi. Onlar da o paraya Rolando'yu aldı. Bugün yine yazmıştım Fio ile yaşananları. Tabii ki sağda solda yabancı basında gördüklerim bunlar;

Bölgesinde iyi adamları var, Amrabat'a da güvenerek olabildiğince fiyatı aşağı çekmeye çalışıyorlardı. Maaş konusunda da menajeri ile bir sıkıntı yaşamışlar geçen sezonun sonunda. Bonservisinin alınacağı ve 3m€ civarında bir maaş verileceği söylenmiş ama sonra fiyat düşürmeye çalışmışlar. Arsenal'de zaten kiralama sonrası Fio'nun yaklaşımından memnun değilmiş. Hatta bir haberde, İtalyan takımlarına kiralık oyuncu gönderme konusunda Torreira sonrası pek olumlu düşünmediklerini okumuştum.

Son düzenleme:
torreira denince ilk akla her zaman savaşma geliyor. 166 boyuna rağmen 190luk devasa fizikli adama karşı bile top kapma savaşına girmekten kaçmaz

siopis'in bile fark yarattığı ligde torreira her türlü fark yaratır

işin teknik yönünde de gayet iyi. Geçen sene 5 golle vlahovic ve nicolas gonzalez sonrası en çok gol atan oyuncuydu fiorentina'da

Yeni Melo olur en fazla 2 sene tutabiliriz gelirse

Adam kene gibi

Kritik hatalarının videosuna bakmak lazım bu bölgenin adamında

Kısa boylu futbolcu klas takımlarda oynuyorsa üst düzey olmak zorunda hele de 6 numara gibi fizik kalitenin mücadelenin olduğu bölgede oynayıp Arsenal fio aletiko yaptıysa o boyla, ekstra biri olmak zorundalar zaten o ayarda

Torreira mental yönden çok güçlü bir oyuncu değil. Profesyonel düşünmekten çok duygusal düşünüp hareket eden birisi. Arsenal'in kötü gidişatında da birçok futbolcu gibi o da sorun yaşadı, sakatlandı. Geçen sene annesini kaybetti ve ülkesine dönmek istediğini açıklamıştı. Ciddi anlamda mental olarak çökmüş durumdayken Fiorentina'ya kiralık gönderildi. İtalya zaten bildiği, parladığı bir ülkeydi. Fio kötü bir sezon geçirse de Lucas takımın parlayan yıldızlarındanmış. Formunu tekrar yukarı çekmiş, taraftarla da arasında bir bağ oluşmuş. Miş-muş diyorum çünkü geçen sezon çok iyi takip edemedim. Ama sanılanın aksine düşüşte olmayan, tekrar yükselişe geçen bir futbolcu. Yaşadığı acı durumu da geride bırakabilmişe benziyor. Ailesiyle, akrabalarıyla vakit geçiren, doğduğu yeri unutmayan da birisi. Burada taraftarla bütünleşirse bambaşka bir orta saha izleriz.

Fio'nun iyi bir orta saha rotasyonu var. Sezon sonu opsiyonu kullanmak yerine bonsevisini 8m€ civarına düşürmek için uğraştılar ama Arsenal istemedi. Onlar da o paraya Rolando'yu aldı. Bugün yine yazmıştım Fio ile yaşananları. Tabii ki sağda solda yabancı basında gördüklerim bunlar;
Sözlükte de birisi şöyle bir şey yazmış;

1659378440419.png

Yine çıkan haberler yüzünden alamadık denilecek mı bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt