Lucas Torreira, Galatasaray’da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAP gelmeden inanmayin.

Geldi dersek sizce orta saha Midstjo, Sergio ve Lucas olarak mi dusunuldu? Sergio 10 a yakin bir profilde olur, attacking midfielder olarak.

Gerci bence bir tane daha ofansif orta saha alacaklar ve rakibe gore degisik orta saha uclusu oynayacak.
Sergio 10 olmaz benim fikrim. Selçuk inanın 10 numara olduğunu düşünün benzer oyuncular. Bu adamın etkinliğinide azaltır. Oraya Evander gibi bir oyuncu şart oğlu şart.

Toreira Sergio
Evander

Çok net bu olmalı bence.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu yaşta ne işi var yahu avrupada bile yokuz boşuna hayal kurduruyorlar taraftara

hala neden bize gelmek isteyeceğini anlamadım, arsenal kabul etti diye bütün duyumcular böyle saçma bi beklentiye soktu herhal

Günaydın tvitini Muslera ile atmak noluyor resmi hesap heyecan yaptırma adama inanmıyorum çünkü geleceğini

Musleranın önerdiği adamdan zaten hayır gelmezdi , yapacak birşey yok önümüze bakalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'ı tekrar bir çıkış aracı olarak kullanmak istiyor olabilir. Kiralık gitmek istemiyor olabilir.

muslera
(okan)

dubois nelsson bardakcı pva
(omar luyindama transfer kazımcan)

torriera
(taylan)

oliviera midsjo
(akbaba) (berkan)

yunus-----------------------------kerem
(emre K)-----------------------------(transfer)

seferovic
(transfer)
(gomis)

torriera'yı da açıklayın, ilk onbiri tamamlamış oluyoruz. geçen senenin ilk onbirinden 7 oyuncu değişmiş oluyor.

alternatif stoper
alternatif kanat
alternatif santrafor

bu üç pozisyon için rahat rahat takılın sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt