GSC Haber Lucas Torreira'nın Baş Belası Tutuklandı

Bunun ibreti alem için kafasını gözünü kırıp döve döve akıllandıracaksın ki bir daha hiç bir deli bir futbolcuya saldırmaya yeltenmesin.
Akıl sağlığı yerinde değilse boş bir çabadan öteye geçmez. Tedavi olması gerekir.

Bunun ibreti alem için kafasını gözünü kırıp döve döve akıllandıracaksın ki bir daha hiç bir deli bir futbolcuya saldırmaya yeltenmesin.
Bu sadece futbolcuya değil takarsa seni beni de delik deşik eder.. ayrıca dayak yese de bu vazgeçmez daha da hırslanır şerefsiz... bunu yatıracaksın toplumdan izole edeceksin...

Bu sadece futbolcuya değil takarsa seni beni de delik deşik eder.. ayrıca dayak yese de bu vazgeçmez daha da hırslanır şerefsiz... bunu yatıracaksın toplumdan izole edeceksin...
Bir yere büyük çok özel bir bu gibi ruh hastalarının yatırılacağı bir yer yapılmalı. Orada toplumda izole edilsin. Orada bir de el işlerinde de çalıştırılsın fabrika vb. gibi bir yer yada madene yakın bir yer mesela.

Deli meli değil kardeşim senden benden akıllı. Kendince etkileşim kasıyor. Bak ağzını bununu kır nasıl akıllanıyor şerefsiz.

Geri
Üst Alt