''Lucescu bu yaz Türkiye'ye gelecek''

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Romanya Onursal Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu Lucescu ile çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken Romanya'dan sarı kırmızılıları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı.

Galatasaray'a geliyor

Onursal başkan Mircea Sandu, Lucescu'nun sezon sonunda kesin olarak Ukrayna'dan ayrılacağını belirtirken Rumen hocanın İstanbul'a gideceğini ve Galatasaray'la anlaşma imzalamasını beklediğini söyledi.

Lucescu'nun İstanbul'a Galatasaray'la görüşmek için gittiğini belirten Sandu, büyük ihtimalle tecrübeli çalıştırıcının yeni sezonda sarı kırmızıları çalıştıracağını açıkladı.

Eurosport

:melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu'dan son dk açıklaması :

tumtym.jpg

Rumen basınına konuşan Romanya Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mircea Sandu, Galatasaray ve Mircae Lucescu hakkında olay açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli futbol adamı; Galatasaray, Lucescu'yu istiyor ve yazın onu alacak. Bence bu durum, Lucescu için de iyi bir gelişme olacak. Neredeyse 10 yıldır Shakhtar Donetsk'in başında ve artık değişim zamanı onun için geldi sanırım" dedi.

Lucescu'nun 68 yaşına geldiğine dikkat çeken, Sandu, "4 yıl daha rahatlıkla çalışabilecek güçte. Her sene yeni oyuncu yetiştirmeyi başarıyor...Galatasaray'a faydalı olacaktır. Göreceksiniz yazın bu iş bitecek, yeterince kanıtım var" dedi.

3 puan

:melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::GOOL::GOOL::GOOL::GOOL::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::troll::troll::troll:

Gelirse en çok sevinmesi gerekenler Telles,Bruma ve Koray olur diye tahmin ediyorum.

Gelmesin. Mancini kalsin ve Balotelliyi getirsin. Sondra de Luce gelebillir. :triumphant:

Ünal Aysal Başkanımızdan basit bir taraftar olarak tek beklentim Lucescu. Gerekirse hiç takviye yapılmasın , bu kadroyla çalışsın ama getirsinler şu adamı.

Hayırlı olsun

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

balotellinin 3 aydan 3 aya atacağı jeneriklik gollere tüm sezonu çöpe atmaya razıyım diyorsun yani

Balotelli gelse dünyanin en iyi Forvet'e sahibiz. (Yetenek olarak) Henüz 23 Yasinda ...Inanilmaz bir yetenek,kafasi biraz karisik ama bu olmasaydi su anda Madrid'te,Barca veya Bayern'de oynuyordu.

Keske gelse,Türkiye böyle bir Forvet görmedi,görmez de büyük ihtimalle.

İlk defa forumu bir hoca konusunda hem fikir görüyorum.O nedenle kesinlikle yapılması gereken bi transfer.Taraftar gelmeden benimsedi :)

Once Mancini su Immobile i getirsin, saglam bir golcu, bosverin Balo yu, onla yola cikilmiz, dengesiz herif cunku..

Geri
Üst Alt