lucid rüya görme tekniği

Cevap: Lucid Rüya Görme Tekniği

Karabasan olayı sırt üstü uyuduğumuzda ensemizin üzerine(beyincik) fazla baskı yaptığımızdan dolayı kan akışını geçici olarak durdurma,bu sayede uyandığımız halde vucudumuza emirler verememe durumu değil mi?Astral le falan alakası yok benim bildiğim.Zaten karabasan(açıkladığım olay) geldiği zaman genelde sırt üstü yatıyor şekilde uyanırız.

Tüm yaştaki insanların bilinçli bilinçsiz yaşayabildikleri, beyin gelişimiyle beraber 5 yaşından intibaren görülmesi mümkün olan, gereğinden fazla gerçekçi rüyalar "Kawasaki sendromu" olarak geçer.. Ergenlik ve üstü yaşlarda ise pisikolojik sorunlara dayalı "panik atak sendromu" nun yol açtığı nefes darlığı rahat uyuyamama yada uykdan nefessiz kalarak uyanma yada daralarak uyanmak zorunda kalma gibi etkileri olur. Yani karabasan olarak nitelendirdiğiniz olay hayal ürünüdür.

Gelelim hükmedilebilir gerçekçi rüya görme olayına, Bu olaysa biraz karmaşık; bu yapmaya çalıştığınız olayı " olayda diyemiyorum" insanlar ilk çağlardan beri keşfetmiş kullanmış. Önce ilk siz bulmuşsunuz gibi heycanlanmayın ve arkanıza yaslanın.

Gerek biyolojik gerekse dini pekçok izahı açıklaması olan bu bilinç altını bilinçli kullanabilme durumunu kullanarak nice imparatorluklar yönetildi nice kararlar verildi. Yalın bir halle anlatacak olursak bilinç altınızı kullanarak ve bulunduğunuz fizyolojik bünyenin ruhane olduğunu farkettiğinizde yapacagınız en masumane şeydir uçmak yada hayal dünyanızla ilgili absürd düşünceleri gerçekleştirmek. İster iman ettiğiniz için inanıyor olun isterseniz bilimin reenkarnasyon dalına inanıyor olun, Kader olarak nitelendirilen "yaşanılmış yaşanılıyor olan ve yaşanmamış " olaylar belirli, işin trajikomik yanı yaşanılıyor olan kısmındasınız şuan ( uçmak , duvarlardan geçmek, ölmemek) bu gibi fanteziler hayal gücü sınırlarınız içerisinde olan şeyler. Birde biliyor olmaktan rahatsız olacağınız, hiç görmediğiniz halde bilgi sahibi olabildiğiniz yaşanmış ve yaşanmamış kısım var. Belki imkansız olabilir ama hemen hemen bütün insanlar farkında olmadan yaşamadığı milyonlarca olayı rüya olarak görür ve beyin buna hükmedemediği için farkında olmaz, öyle bir zaman gelirki bir olayı yaşadığınızda daha öncede aynı şeyleri kelimesi kelimesine milimetrik yaşadığınızı farkedersiniz bir an, bu geleceğe dair gördüğünüz tirilyonlarca görüntüden sadece biridir aslında.. Bu bilinç altınızdaki ve sinir sisteminizdeki komuta sistemiyle alakalı birşey bunu tek başınıza yapabilmeniz malesef milyarda/ 1 ihtimal. Bu bir teknik değildir, yada yetenek değildir geliştirilebilir birşey değildir. Sizin bulunabildiğiniz düşüncelerde bir fiil eylemi gerçekleştiriyor olmanız sizin beyninizde olup biten birşey, Birde tanışmaktan pekte memnun olmayacağınızı düşündüğüm şeyler ver bunlar yarı soyut varlıklardır. İnsan vücudu uyku halindeyken otomatik pilotta çalışır, gerçek pilot (yani ruhunuz) kokpitten çıkarak özgürce dolaşmaya başlar, bu uyku dediğimiz biyolojik olarak yarı ölü pozisyonunda bilinç altınızın artık kokpitte kalmasına gerek yoktur sizinle beraber gelebilir ve aynı zamanda kullanabilirsiniz.

Küçük bir uyarı Yarı soyut olarak nitelendirdiğim varlıklar sizin isteminiz dışında kokpitten çıkan pilotla tanıştığında bazen istemesenizde sizinle kokpite gelebilir..

İlk başlarda playstation oyunu gibi gelen bu eylem zamanla yukarıdaki anlattıklarımı istemedende olsa keşfettikçe sizin peşinizi bırakmayan bir illet haline gelebilir, Size göre siz dünyanın en zeki ve mutantik özelliklerine sahip birisi diğer insanlarsa amaçsızca yaşayan sefil varlıklar haline gelebilir. Ve sadece sizin böyle sandığınız olay diğer insanlar tarafından pekte hoş karşılanmıyacağı için çevrenizde muhtemel bir dost kaybına uğrayabilirsiniz. Yani etliye ve sütlüye karışmadan bunları yaşayabilmek büyük lütuf. Sonuçta uğraştığınız şey beyniniz ya keşfediyorsunuz yada keşfediliyor.. Seçim sizin , bence herkez gibi olun fazla kurcalamadan..

İlk başlarda playstation oyunu gibi gelen bu eylem zamanla yukarıdaki anlattıklarımı istemedende olsa keşfettikçe sizin peşinizi bırakmayan bir illet haline gelebilir, Size göre siz dünyanın en zeki ve mutantik özelliklerine sahip birisi diğer insanlarsa amaçsızca yaşayan sefil varlıklar haline gelebilir. Ve sadece sizin böyle sandığınız olay diğer insanlar tarafından pekte hoş karşılanmıyacağı için çevrenizde muhtemel bir dost kaybına uğrayabilirsiniz. Yani etliye ve sütlüye karışmadan bunları yaşayabilmek büyük lütuf. Sonuçta uğraştığınız şey beyniniz ya keşfediyorsunuz yada keşfediliyor.. Seçim sizin , bence herkez gibi olun fazla kurcalamadan..

Katılıyorum. Kendisine güveni olmayan hiç bu yola girmesin, eğerki gerçekten bir şeyler yapılırsa daha fazlası yapılmaya çalışılır. Zaten bana göre her insanın bilinç altında kendisini bile hayrete düşürecek şeyler vardır. Bunları harekete geçirmek zarar da verebilir. Bu yüzden gerek yok diyorum :D

-Tüm fantezilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

-Eğer bu işte iyice profesyonelleşirseniz; Rüyalarınızı dizi-film şeklinde görüp. Ertesi akşam uyuduğunuzda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Abi verdiğin linkte böyle şeyler yazıyor.Burda fantezi derken herşey içine giriyor dimi ?:asd:

Birde ikincisi çok hoşuma gitti.Bari rüya bitimine doğru fragmanda verilsin.:asd:

Ünlüler de girse ya la keşke rüyaya değil mi.Megan Foz,Adriana Lima falan mesela.

Bu tehlikeli hale gelebilir bence. Bir süre sonra hayattan zevk alamayabilirsiniz. Rüyalarınızda bir yere uçarak giderken gerçek hayatta yürümekten sıkılan bir hale bile gelebilirsiniz.

Küçükken çok rahat yaptıgım bir durumdu. Büyüdükce bu yetenegimi kaybettim :(

Şaka değil, gercekten :)

Valla bir ara aşırı yapardım. Hatta bir keresinde 50-60 kişiden kaçarken durup benim rüyam lan bu. n'oluyo?! moduna girmiştim geri dönüp indirmiştim adamların hepsini. :D

birde nedendir bilinmez ama feci gerçekci rüyalar görürüm, öyle böyle değil. bir keresinde geçmişe falan dönüp kendi ailemin gençliğiyle konuşuyordum gelen misafir tarzında. çok süperdi lan. bildiğin back to the future gibi. :D mahalle bile eski bir hal almış, eski resimlerde gördüğüm tarzda olmuş.

he birde uzun zamandır yapamasam da 1-2 sene önce şu olay çok olurdu. mesela bir rüya gördüm, aynı rüyayı tekrar görmek istedim, kendimi şartladım o rüyayı istediğim kadar görebiliirim. yani görebilirdim. :D bazen gördüğüm o eski rüyayı tekrar görmek için yatıyor, o rüyayı görüyor, burdan şu çıkcak, şimdi şu olcak diye kendimle konuşuyor ve hepsinde ne olacağını biliyorum. :D

1 kez de şu olmuştu çok süperdi lan. rüyanın yarısında uyandım kalktım bi su içtim. ama tekrar o rüyayı görmek istedim. uyuyunca tam o rüyada bıraktığım yerden devam ettim.

1-2 senedir başıma gelmiyor gerçi ama tekrar çalışmalara başlamam lazım. :D artık hangisi rüya, hangisi sahte anlamıyorum. bu kadar gerçekçi rüyalar hiç görmemiştim çünkü. 1'e 1 yaşıyorum abi olayları.

Rüyayı kontrol etmek faklı fakat insan istediği, kafasında kurduğu bir senaryoyu görürse bu ne kadar rüya olur ki.

Çağdaş reis korkuttun beni.

Bu bende çocukluktan beri var.

Katılıyorum. Kendisine güveni olmayan hiç bu yola girmesin, eğerki gerçekten bir şeyler yapılırsa daha fazlası yapılmaya çalışılır. Zaten bana göre her insanın bilinç altında kendisini bile hayrete düşürecek şeyler vardır. Bunları harekete geçirmek zarar da verebilir. Bu yüzden gerek yok diyorum :D

Benim kendime güvenim tam :D

Bugün lucid'e giden birisi mustafa sarpın kafaya vursun bi tane. :D

Bu tekniği uygulamaya gerek yok. İnsan beyni rüya anında da çalışır; rüyasında da istediğini yapabilir. Sadece bunun için biraz kendini şartlamak, hazır duruma getirmek lazım.

Çocukluğumda oluyodu arada.hatta ilk okuldayken kendimi okulda görmüştüm rüyamda..sınıfta arkadaşlara bu benim rüyam diyodum.Her şeyin rengini değiştiriyodum :)

Birde bunu yapabilmek için özel olarak ne yapmamız lazım?? tekniği taktiği nedir?

Geri
Üst Alt