lucid rüya görme tekniği

Cevap: Lucid Rüya Görme Tekniği

Ben bu Orkun'dan tırsmaya başladım lan. Adam düşük ket vuruyor, kendini rüyada kontrole diyor. Dakikalarca falan diyor bir de. Rüyalar en fazla 8 sn.'dir diye biliyorum ben. Rüyaları bile uzun adamın.:o

İnsanın bilinci yarı açıkken dakikalar sürmesi kadar abes birşey yok.

Gerçek zamanla, rüyadaki zaman kavramları farklı diye biliyorum

2080495017_1fe4ff751e_z.jpg

İsviçreli lucidler bunu öneriyormuş. Uyumadan da uçarım diyenler için.

Nasılsınız Lucidciler, bol rüyalar herkese... :D

Olm biri şunun nasıl yapıldığını söylesin, feci ihtiyacım var şu anda :D :p

iş kontrolden çıkmıyor değil mi kardeşim yattığımız yerde hareketlerimize yansımıyor yani ? ters işler açmayak başımıza sonra :D

Ulan yapsam mı yapmasam mı derken uyuyakaldım.Rüya falanda görmedim.Tüm gece odun gibi yattım.:mad:

Neyse önümüzde daha çook geceler var.Yaparız elbet.Şu İnception'u izlemek de şart oldu.

Dün gece yapıp yapmama konusunda çok kararsız kaldım ve yapmadım iyice bi araştırmadan sonra denicem.

Bu gece lucid rüya görmeyi denedim ve rüyamı kontrol altına almayı denediğim her sefer de uyandım :(

Beyler Karabasanlarla takılan var mı aranızda...

Nasıl tarif edebilirsiniz bir anlatın hele...

Bana çok defa oldu, oluyorda. Farklı şekillerde oldu ayrıca. Bir keresinde mesela, gözlerim kapalı ama karanlık bir gölge görmüştüm, ne gözlerimi açabildim ne de hareket edebildim, çıldıracak gibi oldum kendimi zorlayınca uyanmıştım. Ortak yanları, hareket edememek istemeye rağmen, bu olayın mantığını tam bilmiyorum önceden inanmazdımda ama olmaya başlayınca gerçek olduğunu anladım. Çok kötü bir durum.

iş kontrolden çıkmıyor değil mi kardeşim yattığımız yerde hareketlerimize yansımıyor yani ? ters işler açmayak başımıza sonra :D

Kontrolden çıkabilir işler. Hele Astral Seyahat denilen dalga alt üst bile edebilir seni. Diyorum bence hiç bulaşmayın, başarırsanız sürekli denemek istersiniz :D

Bu sabah bana da oldu ama pek anlatılanlar gibi değildi.İlk olarak kendimin rüyada olduğumdan haberim yoktu ama kontrol edebiliyordum yapacağım şeyleri. Yalnız rüya alemini kontrol edemiyordum denildiği gibi, kısaca bir filmin parçası gibiydim. 2-3 farklı rüya gördüm bu arada ama arada bağlantıyı kuramadım,uyandıktan sonra tamamen farklı bir rüyaya geçiş yaptım :D

Bu arada bu tanımladığım şeyler bildiğin rüya,herkese de oluyordur.Öyle özel birşey olduğunu sanmıyorum yani benim olayın Lucid ile pek alakası yok :D

Kontrolden çıkabilir işler. Hele Astral Seyahat denilen dalga alt üst bile edebilir seni. Diyorum bence hiç bulaşmayın, başarırsanız sürekli denemek istersiniz :D

Abi bunu bile bile nasıl bulaşmayacaksınki benim aklıma girdi artık her rüyada farkında olmaya çalışırım yani nasıl kaçacaksın ki?

Hem astral falan bunlara girmeyiz arada uçarız,araba süreriz,40 tane kaslı adamı falan döveriz o kadar.Fazla kurcalamayız yani.:asd:

Abi bunu bile bile nasıl bulaşmayacaksınki benim aklıma girdi artık her rüyada farkında olmaya çalışırım yani nasıl kaçacaksın ki?

Hem astral falan bunlara girmeyiz arada uçarız,araba süreriz,40 tane kaslı adamı falan döveriz o kadar.Fazla kurcalamayız yani.:asd:

Aklına girmesi yeterli değil yahu, özel bir çaba sarfetmen gerekir büyük ihtimalle bunun için. Elimde bir rehber var istersen yollayayım anlatıyor detaylıca. Şahsen ben bulaşma taraftarı değilim.

Aklına girmesi yeterli değil yahu, özel bir çaba sarfetmen gerekir büyük ihtimalle bunun için. Elimde bir rehber var istersen yollayayım anlatıyor detaylıca. Şahsen ben bulaşma taraftarı değilim.

Sen okudun mu o rehberi ?

Geri
Üst Alt