- 23 Ocak 2019
- 22.162
- 28.637
- 2.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent abi, sana bugunluk 'pause' yarin gorusuruz tekrar.Bu Sacramento 6 numara oynayabilir mi ki ?
Mıhlıyor muyuz?Levent abi, sana bugunluk 'pause' yarin gorusuruz tekrar.![]()
Yapmayınız lütfenMıhlıyor muyuz?
Est. ağabey ne haddime. Ben sadece talimatı uygularım.Yapmayınız lütfen![]()
Belki de planlı şekilde hareket ediyoruzdur?Yanlis isler
Takimin teknik direktörü belli,ekibi de belli
Biz ise ilk olarak sportif direktör’ü bulmadan önce Hocayi getirdik
Yaninda getirdigi sacremento’yu belki de teknik direktör olarak getirmeyi dusunuyordu
Plansiz sekilde hareket ediyoruz
Belki de planlı şekilde hareket ediyoruzdur?
Bir ihtimal bu isim SD olup danışman olarak Campos olacak olabilir.
Hatayı farketmiş olabilirler. Şu an için net yorum yapmayı erken buluyorum açıkçası.O ihtimali bende dusundum,yani torrent’i de campos’in getirmis olma ihtimalini
Ama cok düsük bir ihtimal bence cünkü kafalarinda böyle bir yapilanma veya sistem olsaydi iki sezon da sifir kupa kazanmis basarisiz olmus Ve sözlesmesi sona ermis Fatih hoca ile devam edilmezdi
Campos'un kurduğu sistemler direk oyun üzerine tiki taka tarzi oyun oynattirmaz takimlarinda ona göre hoca seçer. Torrent onun önerdiği bir isim değildir. Şu olabilir ama yanında getirdiği adam sezon sonuna kadar yardimcisi olup sezon sonu torrent'in durumuna gore basa geçebilir.O ihtimali bende dusundum,yani torrent’i de campos’in getirmis olma ihtimalini
Ama cok düsük bir ihtimal bence cünkü kafalarinda böyle bir yapilanma veya sistem olsaydi iki sezon da sifir kupa kazanmis basarisiz olmus Ve sözlesmesi sona ermis Fatih hoca ile devam edilmezdi