Luis Campos, Yanında Mourinho'nun Eski Yardımcısı Olan Joao Sacramento'yu Getirdi

Çok merak ediyorum bakalım ne olacak? En mantıklı senaryo Campos'un danışman bu Sacramento'nun SD olması tarzında bir yapı. Bazıları Sacramento TD olmak için Mourinho'nun yanından ayrıldı diyor ama o zaman bu görüşmede ne işi var? Ciddi merak ettim umarım bizim hayırlı ve iyi bir yapılanma olur.

Görüşsünler bir iki açıklama çıksın bakalım .

akşam çay kahvesi için güzel beklenti

En son Sniejder ve Drogba için dış basın alamaz diyordu!!!!!!!

Açıkçası Campos ve Sacramento isimleri oldukça etkileyici ve umarım anlaşma sağlanır. İyi bir futbol takımına sahip olmak için öncelikle doğru bir teknik planlamaya ihtiyaç var. Doğru planlama olmadığı için başarılarımız bile genellikle kısa vadeli ve devamı gelmeyen şekilde oluyor eğer doğru bir yapı oluşturulursa başarılarda kalıcılık sağlanabilir. Zaten bu sezonu artık kaybetmiş durumdayız transferi falan hiç önemsemiyorum ama teknik açıdan yapılabilecek bu hamleler beni önümüzdeki seneler için oldukça umutlandırır. Campos ile sportif direktör veya futbol şubesiyle direkt bağlantılı olabileceği başka bir pozisyon için anlaşılabilirse çok iyi bir kadro planlamasına sahip olabiliriz. Sacramento içinse yardımcı antrenörlük veya scouting alanında bir rol alması istenebilir onunda yaşına rağmen tecrübesi son derece iyi görünüyor. Campos-Torrent-Riera-Sacramento-Tuğberk.T tarzında bir futbol şubesi planlaması olursa cidden çok elit bir ekip oluşturulmuş olur.

Son düzenleme:
Yanlis isler

Takimin teknik direktörü belli,ekibi de belli

Biz ise ilk olarak sportif direktör’ü bulmadan önce Hocayi getirdik

Yaninda getirdigi sacremento’yu belki de teknik direktör olarak getirmeyi dusunuyordu

Plansiz sekilde hareket ediyoruz

Yanlis isler

Takimin teknik direktörü belli,ekibi de belli

Biz ise ilk olarak sportif direktör’ü bulmadan önce Hocayi getirdik

Yaninda getirdigi sacremento’yu belki de teknik direktör olarak getirmeyi dusunuyordu

Plansiz sekilde hareket ediyoruz
Belki de planlı şekilde hareket ediyoruzdur?

Belki de planlı şekilde hareket ediyoruzdur?

O ihtimali bende dusundum,yani torrent’i de campos’in getirmis olma ihtimalini

Ama cok düsük bir ihtimal bence cünkü kafalarinda böyle bir yapilanma veya sistem olsaydi iki sezon da sifir kupa kazanmis basarisiz olmus Ve sözlesmesi sona ermis Fatih hoca ile devam edilmezdi

Ama cok düsük bir ihtimal bence cünkü kafalarinda böyle bir yapilanma veya sistem olsaydi iki sezon da sifir kupa kazanmis basarisiz olmus Ve sözlesmesi sona ermis Fatih hoca ile devam edilmezdi
Hatayı farketmiş olabilirler. Şu an için net yorum yapmayı erken buluyorum açıkçası.

Campos'un kurduğu sistemler direk oyun üzerine tiki taka tarzi oyun oynattirmaz takimlarinda ona göre hoca seçer. Torrent onun önerdiği bir isim değildir. Şu olabilir ama yanında getirdiği adam sezon sonuna kadar yardimcisi olup sezon sonu torrent'in durumuna gore basa geçebilir.

Geri
Üst Alt