Luis Campos, Yanında Mourinho'nun Eski Yardımcısı Olan Joao Sacramento'yu Getirdi

Almanca bilenler icin
Ofisteyim su an

@Musap Aydinli
Hier Bruder Belki kisa özet gecebillirsn interessanter Artikel

Güzeel

Hemen şimdi transfer.

Defaatle belirttiğimiz gibi.

No.1
No.6
No.8

Transferlerini ivedi şekilde bitirelim. Mohamed de elenip dönsün. Torrent sihirli dokunuşla kendisini bir başka seviyeye çeksin.

Amin

Ulan gözlerim doldu yavas yavas elit takimi havaya aliyorum cobanlardan kurtulduk artik agzi sogan kokan ekip degil wagyu steak yiyen ekibimiz oldu

En son aysal zamaninda hissetim bunu

Emre Tigre : Kerem Marcao gibi adamların piyasasını artırmak için gelmiş bakıp konuşacakmış, herhangi bri resmi görevi olması beklenmiyormuş (danışman vs.)

yorumcularda bu adamın sportif direktor olması için GS'nin petrol falan bulmuş olması lazım dediler.

Emre Tigre Kerem Marcao gibi adamların piyasasını artırmak için gelmiş bakıp konuşacakmış, herhangi bri resmi görevi olması beklenmiyormuş (danışman vs.)

yorumcularda bu adamın sportif direktor olması için GS'nin petrol falan bulmuş olması lazım dediler.
Kesin öyledir

campos mourinho nun yaridmci teklif ediyo Iste görüsmeyi yönetecekmmis, perez‘nin danismani olan Herif bizde ne isi var

Bordeuxya,benficaya hocaliga yakıştırılan sacramento da kerem ilen marcaonun bonservislerini yukari çıkartmak icin gelmis:asd: ulan emre kaplan puhahahha

Adaletin olmadığı topraklarda futbol oynadıktan sonra isterlerse Pep'in kendisi gelsin kimse düzeni parçalamadıkça hakkımız yenecek gram heyecanlanmıyorum

Pep Guardiolanın yardımcısı ekibini topladı geldi, Barçanın altyapı kaleci antrenörüne kadar eski çalıştığı adamları floryaya topladı
Luis Campos Sportif Direktörlük / Danışmanlık için geldi
Yanında Mourinho nun yardımcısı Sacramento geldi

Ama hala 6 numara ve kaleci gelmedi böyle işin içine ....

Bu Sacramento 6 numara oynayabilir mi ki ?

Geri
Üst Alt