# Luis Fabiano

Cevap: Sao Paulo'dan yalanlama geldi

Saçmalık.

Biz kulüple görüşmeden direk adamın yanına koşup onumu ikna etmeye çalışıoruz yani?

Tamam acemiler ama bu kadar afedersiniz malak değillerdir.

Kaldıki bizim başkanı bilen bilir;

'Etikdeğil', 'Etik olmaz', 'X kulübünün oyuncusu o,kulüple görüşmek lazım'

oha kap ı bildirdigimiz adamı mı yalanladılar yani...

Anlaşıldı.Bu transfer sezonu da bizim için çooooook uzun sürecek...

Sao Paulo'lu yöneticileri Eskişehir'de gezdirelim, fikirleri değişir bence. ;)

Ne oluyor yahu reyes simdi de fabiano kulupleri tarafindan yalanlaniyor bakalim ne olacak bunun sonu

fabianoda yalanladı diyolar transfer görüşmesini..

noluyo ben analayamadı...

Dünyada bizim kadar cileli transfer dönemi yasiyan taraftar yoktur herhalde.

ayrica bu kadar transfer isim odakli olmayin

onemli olan oyuncu

Oyuncu gitmek isterse hic kimse hic bir kuvvet tutamaz

sırf galatasaray istiyor diye mi bu mantık? nasıl kulüple anlaşmadan oyuncu önemli diyorsun sonuçta bir transfer etiği var sözleşmeli adamın önce kulubüne söyleyeceksin oyuncunla görüşübilir miyiz diye kural budur açık ve net. bizim oyunculara aynısı yapılsa tepkiniz yine böyle mi olur

Off bu da yalan çıktı desene. Yönetim de Transfer bitirecek adam yok malesef. Bence Haldun Üstünel i yönetime almak gerek.

Neler oluyor yaf bilen biri açıklasın lütfen ???

Benim anlamadığım şu ; Kap'a bildirim yapılıyor ama bu görüşme yaptığımız takım tarafından yalanlanıyor.Olayda bi pislik var.

Fabiano,Forlan,reyes,ersal gülüm,Kaleci Lauro bunların hepsi heryerde yönetim tarafından acıklandı ama sonrasında ya başkaları aldı yada karşı takım bu görüşmeyi yalanladı..

Transfer konusunda cok beceriksiz bir görüntü sergiliyor yönetim.Ve en başta albayrak ile bülent tulun trasferlerle kesin olarak ilişkileri kesilmeli..

Albayrak ersan gülüm transferindede henuz transfer olmadan sacma bir demec vermişti Lauro transferindede hayırlı olsun gibisinden kesin konuşmuştu.

Biz adnan sezginden şikayetciydik şimdide bülent tulun cıktı.Başkanın danışmanıymış,gözü kulağıymış vs vs.O kadar iyi biriyse yönetime neden almadın bülent tulunu?

Abdurrahim Albayrakda biran önce sağa sola zıplamaları bırakıp,sacma sapan demeclere son verip aklı başında bir yönetici kimliğine bürünmelidir..

bu bülent tulun efendi, bonservissiz adam dışında transfer yapmayı beceremez. ya kazıklanırız yada böyle saçma sapan haberler alırız

sayın modlar "Forum kurallarına aykırı bir mesaj gönderdiğiniz için bu konuya girişiniz engellenmiştir" yazıyor ve transfer nöbetine giremiyorum? hangi mesajımmış aykırı olan bilmek istiyiorum...

Geri
Üst Alt