Luis Pedro Cavanda'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Trabzon hemen kitlemem lazım deyip aceleylen girmiş kapa :D

Dursun Özbek ile 'Yeni Galatasaray'ın transfer kriteri

-Alınacak oyuncular Türk olmalı, ancak STSL'den yabancı oyuncu alınabilir.

Ligin disindan oyuncu alamayan yonetime selamlar olsun

Valla kesin konusmak istemiyorum Cavanda hakkinda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon kapinin onune koymus ve 3 yilda 2.5 milyonu odeyecekler esek gibi.Bedavaya baglardin bu isi.

olm bu adamı çok övüyorlardı bu forumda şimdi herkes saydırıyor hayırdır :asd22:

top oynamasini bilen suratli bir sag bek , ben cok sevindim geldigine surati sayesinde sag bek ve sag acik ayni anda olacaktir ligde

Su adami izlemeyenler yorum yapmasin lutfen. Lazio'dan beri takip ediyorum. Bir arkadasinda dedigi gibi Eboue'nin ayakta duran hâli bu adam. Trabzon'da dikisinin tutmamasinin sebebini herkes biliyor. Cünkü Trabzon suanda Kulup olarak cok geride zaten. Ve aksine Galatasarayda suan cok iyi bir hava ve Takimdaslik duygusu gelismis bir durum söz konusu. Saglikli bir Cavanda bu Takima cok sey katar. Spor yorumcularina falan bakmayin. Cogusu kötü hava yaratma pesinde her zamanki gibi..

Sabri'yi göndermeyen şerefsizdir

-Tapatalk-

Hayırlı olsun camiamıza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk adı çıktığında defansı zayıf demişimde düzeltiyim sinirdendi o.

Defansı iyi OFANSI zayıf. Linnesle tam zıt tarzda. Defansif olarak arkaya atılan toplar falan iyi toparlarda iyi ortalar bekleyen varsa saçlarını dökmeye hazır olsun

Yahu biz tarihimizde iyi orta yapan defans görmedik ki.. niye saçımız başımız dökülsün...

Sabri ye katlanmış adamlarız ölmemişiz toplu olarak cavanda vız gelir tırız gider..

Geri
Üst Alt