Luis Pedro Cavanda'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Cavanda bence çok iyi transfer özellikle; her zaman zinde, fizik olarak güçlü, topla veya topsuz hızlı, hava toplarında başarılı görev adamı maliyeti de 1.8€ ise gayet başarılı transfer. Tolga&Serdar&Eren transferlerine özellikle maliyetleri açısından kızıpta Cavanda'yı bunların gölgesinde değerlendirip eziklemek yakışmıyor, Denayer kiralanıp, Levia'da alınırsa ligin en büyük favorisi oluruz.
Muslera

Cavanda Denayer Hakan Carole

Selçuk Levia

Sinan Sneijder Bruma

Podolski

Bu kadro ligi domine eder, ben Tolga'nın başarılı olacağına inanmıyorum, Jose'den farkı yok, Serdar rotasyon oyuncusu olur, Eren oynamak istediğimiz hızlı ve dikine oyuna bence uygun değil ama sıkışan maçlarda eziklerin zamanında Semih'i kullandığı gibi kullanabiliriz.​

neyse bakıcazz bu transfere fena değil sabri umut lolcan dzemaili gitsin diarra ya da leiva gelsin bide denayer yeter

Hani Debuchy ya ben hayatımda Galatasaray'ın bu kadar aciz yönetildiğini hatırlamıyorum.Oyuncuya lafım yok,geçen sene iyi deniliyordu.İnşallah da iyi olur ama yönetimin acziyetine tahammülüm kalmadı artık.

Lan siz ne iciyorsunuz bırı yazmıs ronaldoyu alsak yaranamayız messiyi alsak boyu kısa diye küfredermişiz dursun kım kı böyle postlar atıyorsunuz dursunun en büyük transferı bu olur bıktırdınız
Benim postumda zaten dursun rezil 1 herif olduğu için ronaldo'yu transfer etse bile bu saatten sonra ben de dahil olmak üzere hiçbir taraftara yaranamaz demek istiyorum anlatabildim mi?

olm bu adamı çok övüyorlardı bu forumda şimdi herkes saydırıyor hayırdır :asd22:
Trabzon dan geldi için.
Lazio dan gelseydi farklı olurdu, bu bir.

İkincisi, şimdiye kadar transferler okadar "B*k" ki, Cavanda'da taraftarın o negatif havanın nasibini aldı.

Bu adamı geçen sene herkes övüyordu olayını geçtim, millet bizim sağ beke Carole gibi oyuncu lazım diyordu. Carole'ün maliyetine ligde sonunu getiremese de başta kalitesini ispat etmiş adamı alıyorsun, yine olmuyor. Carole, geldiğinde kapalı kutuydu ama Cavanda kapalı kutu da değil, maliyetine göre beklentileri fazlasıyla karşılayacaktır.

Ya bari Salihi falan takas olarak kullanin.

Geri
Üst Alt