Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rüyamda barca'yı 4-1 yendik. golleri podolski-lavezzi-messi(kendi kalesine)-?? diğerini hatırlamıyom.

messi'nin bize attıgı gol efsaneydi yalnız :)

Hala millet gelmesin diyenlere takımda umut var bilmem ne var diyor. Ee napalım şimdi yani daha iyisini almak varken daha kötüsüne razı mı olalım, mantıksızlığa bakarmısın?

diğer bir yarısı da olcay 10 gol attı vs. diyor, senin amacın ligde başarılı olmaksa bruma yasin lig için yeterli zaten kanat futbolcusuna ne gerek var. Burak yeterli forvete ne gerek var, chedjou semih yeterli stopere ne gerek var? Melo selçuk yeterli orta sahaya ne gerek var
sabri bile yeterli beke ne gerek var? Tek sıkıntı yaşayacağın maç fb derbisi o da kadıköydeki, transfere falan gerek yok ya

Olcay CLde mi attı yoksa bu golleri?

Transfer mantığımız aptalca zaten her sene 20-30m euro harcıyoruz çok oyuncu geliyor aldığımız adamlar a2de oynayacak seviyede değil. Alacaksan her sene 2 adam alacaksın 10-15 bayılacaksın sağlam olacak.
alkis

Bana göre Galatasaray´in sanildigi kadar okadar cok farkli bölgeye degil, tam olarak 3-4 böylgeye ciddi anlamda kaliteli oyunculara ihtiyaci var. Önemine göre

- Sag Bek (Rafael)
- Sol yada Sag Kanat (Podolski)
- Burak Yilmaz´dan formayi alabilecek yasi da uygun bir forvet (Pato)
- Yasi uygun, fizik olarak kuvvetli ve dinamik bir merkez orta saha. (Sandro)

Ben o ilk üc bölge icin gelecek oyunculara fitim. Birde su son noktaya uygun bir oyuncu gelirse Sandro gibi, bana göre büyük bir süprize imza atabiliriz gelecek sezon. Pek fazla oynamadan, takim cag atlamis olur...

Bunlarin disinda yapilan, yada yapilacak her transfer ya gereksiz, yada lüks olur.

Bir de stoper lazım

Podolski gelirse gider en az 1 forma alır,arkasına ismini yazdırırım. Derdimize deva olacak adamdır. Bonservis 5 milyon bile verseler makuldür. Aatıf'ların kral olduğu ligde sandalyesini koyup oynasa minimum 10 gol atar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana göre Galatasaray´in sanildigi kadar okadar cok farkli bölgeye degil, tam olarak 3-4 böylgeye ciddi anlamda kaliteli oyunculara ihtiyaci var. Önemine göre

- Sag Bek (Rafael)
- Sol yada Sag Kanat (Podolski)
- Burak Yilmaz´dan formayi alabilecek yasi da uygun bir forvet (Pato)
- Yasi uygun, fizik olarak kuvvetli ve dinamik bir merkez orta saha. (Sandro)

Ben o ilk üc bölge icin gelecek oyunculara fitim. Birde su son noktaya uygun bir oyuncu gelirse Sandro gibi, bana göre büyük bir süprize imza atabiliriz gelecek sezon. Pek fazla oynamadan, takim cag atlamis olur...

Bunlarin disinda yapilan, yada yapilacak her transfer ya gereksiz, yada lüks olur.

Pato Burak'tan forma falan alamaz. Burak'ı Brezilya'ya koysan 30'dan aşağıda gol atmaz.

Burak yeterlimi ? degil ama Burak'tan iyiside Müzmin sakat Pato degil. RVP mükemmel olur bence.

Sağ bek icin Sabri'ye 1.6 m euro verdikten sonra transfer yapacaklarını sanmıyorum. Sabri-Tarık ile idare edecez artık.

İnsallah sağlam bir merkez ile stoper alınır. Podolski'yi aldık sayıyorum. 3 nokta transfer ile takım dirilebilir. 4.noktayı beklemeyin zaten.

burak kime 30 gol atiyor
brezilya formasi altinda konya ayarinda takimlara karsi oynarsa anca atar o golleri

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

7 numara kendisiyle hayat bulsul soldan yardırsın şutları bombardıman gibi Sinoyla

3 Temmuz'da avatar sürem bitiyor,gelirse 1 ay avatar yapacağım fotoğrafını.

CIlX3tjWUAEPH1c.png

LUKAS PODOLSKİ LİG KARİYERİ

2003-2004 10 GOL
2004-2005 24 GOL 11 ASİST (2.Lig)
2005-2006 12 GOL 7 ASİST
2006-2007 4 GOL 3 ASİST
2007-2008 5 GOL 2 ASİST
2008-2009 6 GOL 7 ASİST
2009-2010 2 GOL 4 ASİST
2010-2011 13 GOL 7 ASİST
2011-2012 18 GOL 9 ASİST
2012-2013 11 GOL 10 ASİST
2013-2014 8 GOL 4 ASİST
2014-2015 1 GOL 3 ASİST

TOPLAM: 114 GOL 67 ASİST

AVRUPA KUPALARI

2014-2015 UCL 3 GOL
2013-2014 UCL 1 GOL 1 ASİST
2012-2013 UCL 4 GOL 1 ASİST
2008-2009 UCL 2 GOL 1 ASİST
2007-2008 AL 5 GOL 2 ASİST
2006-2007 UCL 1 GOL 1 ASİST

TOPLAM: 16 GOL 6 ASİST

DFB POKAL : 1O GOL 11 ASİST
FA CUP : 4 GOL 1 ASİST

GENEL TOPLAM: 144 GOL 86 ASİST

Gelirse taraftar transferi olacak. Planlarda podolski yoktu veya listede en sondaydı. Bu tamamen taraftarın başarısıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt