Lukas Podolski, Vissel Kobe'ye Transfer Oldu!

Bu kadar salaklarsa kulüp iyi kendi kendini imha etmiyor.Hiç diğer örneklere bakıp lan biz ne yapıyoruz demiyorlar mı içlerinden?

Demiyorlar cünkü umurlarinda bile degil. Adamlarin niyeti sportif basari degil bir kere, neden ve nasil kulübün basina gectikleri ortada.

Ne olursa olsun ben bu islemi karli buldum . Bir sonraki sezon icin 3 milyon (ve 20 bin mac basi) , ondan sonraki opsiyonlu senesi icin 2,3 milyon sabit ucreti vardi (ve 25 bin mac basi)

5,3 milyon garanti ucret yuku , 2,6 milyon (belki 2,8) bonservis kazanci , yaklasik 8 milyon euro eder. Mac baslarini ekledigin takdirde bu rakam 10 milyon euro ya yaklasir

Bos bir hamle olarak gormuyorum bu satisi

Ne olursa olsun ben bu islemi karli buldum . Bir sonraki sezon icin 3 milyon (ve 20 bin mac basi) , ondan sonraki opsiyonlu senesi icin 2,3 milyon sabit ucreti vardi (ve 25 bin mac basi)

5,3 milyon garanti ucret yuku , 2,6 milyon (belki 2,8) bonservis kazanci , yaklasik 8 milyon euro eder. Mac baslarini ekledigin takdirde bu rakam 10 milyon euro ya yaklasir

Bos bir hamle olarak gormuyorum bu satisi

Bos bir hamle degil zaten, ama yinede en az 5-6'ya satmaliydik

Bu cok ilginc bizim gerizekalilar ne diyorsa hep tersi cikiyor. Levent 3 Milyon altina satmayacagiz demisti aha sattilar iste.

Dursun Besiktasi yenecegiz dedi, yenildik. Uefa dan ceza almayacagiz dedi aldik. Mali durumumuz kötü degil dedi ama kötü. Riva dan 500 Milyon dolar alacagiz dedi TL cikti. Basketbola tarihi sponsor buldum dedi bulamadi. Riekerink'in arkasinda duracagiz dediler kovuldu. Daha cok var böyle, liste yapsak satir satir yazi cikar.

Dün mü ne ibra edilecegiz dediler, insallah bu konuda da tersi cikar da kurtuluruz su serefsiz hainlerden.

Orda ne şirketi kuracak acaba neye yatırım yaptı da oraya gitti Çin yerine

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

3 teklif ettiler 7 istedik açıklamasından sonra 2.6'ya satılmasının sebebinin şu olduğunu düşünüyorum:

Japonlar muhtemelen 3 milyonu Podolski'yi şu an almak için teklif etmişlerdir. Belki de pazarlıkla 5'e çıktılar diyelim. Ama bizimkiler Podolski kalitesinde başka bir oyuncuyu bu fiyata bu kısıtlı sürede bulamayacağından sezon sonu göndermek istemişlerdir ki bu zaten çok yüksek ihtimalle böyle. Japonlar da o zaman madem şimdi vermiyorsunuz, hem kendisinden 6 ay faydalanamıyoruz hem de bize 6 ay daha yaşlı gelecek. Bu durumda şimdi satmıyorsanız sezon sonu bizden size anca 2m çalışır demişlerdir. Biz de pazarlık yapa yapa 2.6'ya çıkarabilmişizdir.

Ama tabii ki bu son rakamı doğru bulmuyorum. O pazarlıkların sonucu en az 5m olmalıydı.

Oyle sacmalamis ki dort kere soruyorum falan demis. Bugun podolski arsenalde olsa ve yasi 2 sene onceki yas ve performansi olsa 2.5 milyon euroya alabilir misin ? Cin pazarina kaca saplarlardi birazda onu dusunelim. Bir oyuncuyu o gunun durumuna gore degerlendirmek gerekir. Cin pazari yoktu isteyende yoktu. Bak misal pepe durumu al bakalim alabiliyor musun madrid istemiyorum satacam deseydi kac para verirdin? 5-10-20?
Cin diyenlere niye aa gerizekaliya bak muamelesi yapmaya calisiyorsunuz ne oyuncularin ne paralara gidebildigi bir pazar orasi.
Futbolun kara kutusu.

Onemli olan mal yoneticilere sahip olmamak az basarili olan yoneticiye sahip olmak.

Hayir bu adam atiyorum son maclarda hayvani bir performans sergiledi diyelim cinden 20milyon euro teklif geldi diyelim olabilir degil mi.

Podolskiyi bugun degilde haziranda satsan ne kaybedecektin? 1 milyona mi satacaktin ? Adamin minimumunu bulmussun zaten

Hayir bu adam atiyorum son maclarda hayvani bir performans sergiledi diyelim cinden 20milyon euro teklif geldi diyelim olabilir degil mi.

Podolskiyi bugun degilde haziranda satsan ne kaybedecektin? 1 milyona mi satacaktin ? Adamin minimumunu bulmussun zaten
Cin' e gitmek istemiyormuş diyorlar sorun da bu zaten. Sebebini sorma :)

Ayrica son maclarda 10 gol da atsa oyle bir durumda yine en fazla 5 milyon euro eder bana göre.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Son düzenleme:
Ideye Brown Olympiakostan Çine gitti €12 milyona... içim çız ediyor..

Elin en bktan futbolcuları bile 8 milyona Çine falan giderken Podolski gibi avrupa piyasasında ismi olan bi adamı sattıgımız rakam tam bi komedi.Artık küfür de etmek istemiyorum bu Dursun ve beceriksiz yönetimine.En kötü skorları alıp defolmalarını beklemekten başka çare yok.

Yahu kardesim siz balik ya da limon mu satiyorsunuz ? Adam cin e gitmiyor ! Boyle bir manasiz tartisma herhalde gsc tarihinde yasanmamistir . sanki kole ticareti yapiyoruz gibi konusuyorsunuz , cin ile japonya arasinda fark var iste

eger adam cin e 2,6 ya gitse basim ustune , veya japon piyasasindaki bonservisler cin ayarinda olsa ona da eyvallah ... ama algilamak bu kadar guc olmasa gerek

Adam bonservislerin ucuk oldugu cin ulkesine degil , onun yuzlerce km otesindeki baska bir ulke olan ve bonservislerin ucuk verilmedigi JAPONYA ulkesine gitme tercihinde bulunmus

ulkelere transfer olan oyuncularin gidecekleri sehir bile kararlarini etkilerken , istanbul yerine trabzon , trabzon yerine sivas bile fark ederken bir adamin cin degil japonyaya gidecek olmasini nasil dogru degerlendiremediginizi anlamiyorum

o zaman ispanya ile fas arasinda da cebelitarik bogazi var sadece , cok yakinlar , oraya bir oyuncu giderken "ha malaga ha morocco" mu diyor ?

bir oyuncuyu bir yere satmak icin 2 sart var

satmak istedigin yerden teklif olmasi , ve oyuncunun oraya gitmeyi istemesi .. adam cin e gitmek istemiyorsa ne yapacaksin ? japon klubune "ama cin den 7 bekliyorduk ,siz verin" mi diyeceksin , japonlar da o olcude bonservis vermiyorlar

bari argumaninizi "satmayin o zaman kalsin" seklinde sunun , o zaman bir mantigi olsun .. adama cin den 7 degil 17 milyon euro demba ba ayarinda bir teklif de gelse sen adam japonyaya gitmek istiyorsa ya satmazsin ya da ne veriyorlarsa ona satarsin

anlayin be artik

Geri
Üst Alt