# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski | Podolski İle Anlaşıldı İddiası

Podolski, Keita gibi yardıramaz.. Ama Hızı geçerli denilebilecek seviyededir.

Ama şuda bir gerçek.. Podolski'nin zımba gibi şutlarını, Keita'yı geçtim çok az insanoğlu atabilir :)

Ben artık şut istiyorum arkadaş. Kaleye baktımı yerleştirsin istiyorum. Hız hız hız.. Tamamlayan yok!

Podolski gelisine super sert hizli vuran bir futbolcu.. Sneijderin bi alt gomlegi gibi birsey vuruslarda..

Podolski, Keita gibi yardıramaz.. Ama Hızı geçerli denilebilecek seviyededir.

Ama şuda bir gerçek.. Podolski'nin zımba gibi şutlarını, Keita'yı geçtim çok az insanoğlu atabilir :)

Ben artık şut istiyorum arkadaş. Kaleye baktımı yerleştirsin istiyorum. Hız hız hız.. Tamamlayan yok!

Sabri senelerdir şut atıyor arkadaş onu koyalım forvete o zaman.Bi orada oynamadı zaten.

Podolski gelisine super sert hizli vuran bir futbolcu.. Sneijderin bi alt gomlegi gibi birsey vuruslarda..

Sneijder kaç beden giyiyior ki?

Lan bi de resmini değiştir böyle emo gibin apaçi gibin kardaş kusura bakma

dfb-poldi-tuerkfl_ddp_500x336.jpg

:p

ntvsporda Kölnle anlaşırsa haftaya imzalar atılır diyor.

nkucukk ali naci küçük

Bakın bu bilgiler direk gs yonetiminden gelmistir

nkucukk ali naci küçük

G.Saray bu rakami teklif ediyor ve anlami ise 2 yil once kölnun bayerne podolski icon odedigi rakami gs verio...

nkucukk ali naci küçük

Podolaki için kulübü Kölne teklif edilecek rakamda kesinlik kazandi...10.5 milyon euro bonservis bedeli teklifi

nkucukk ali naci küçük

Alman yıldız G.Saraya gelmeyi kabul etti...artık tek konu köln kulübü ile anlasmak

nkucukk ali naci küçük

Heyecan veren gelisme birinci ağızdan gelen bilgiye göre şu: G.saray yıllık 3.5 milyon euro karşılığında podolski ile anlaştı

podolşkiye HAYIR

nkucukk ali naci küçük

Bakın bu bilgiler direk gs yonetiminden gelmistir

nkucukk ali naci küçük

G.Saray bu rakami teklif ediyor ve anlami ise 2 yil once kölnun bayerne podolski icon odedigi rakami gs verio...

nkucukk ali naci küçük

Podolaki için kulübü Kölne teklif edilecek rakamda kesinlik kazandi...10.5 milyon euro bonservis bedeli teklifi

nkucukk ali naci küçük

Alman yıldız G.Saraya gelmeyi kabul etti...artık tek konu köln kulübü ile anlasmak

nkucukk ali naci küçük

Heyecan veren gelisme birinci ağızdan gelen bilgiye göre şu: G.saray yıllık 3.5 milyon euro karşılığında podolski ile anlaştı

Duyum paylaşmak yasak değil miydi lan?Ayıp ayıp

10.5 milyon verdik Köln ile anlaşamadık daha duyuma göre.

cuneytsen Cüneyt Şen

Podolski ile Her konuda anlaşmaya varıldı. Köln'e ıse Bonservis bedeli bildirildi. Kolay Kolay HAYIR diyemezler !

Tgrtspor muhabiri..

Galatasarayımız ''Bir Real değil'' arkadaşlar!...Hani zamanında ''Çirkin'' diye Ronaldinhoyu almamışlardı;adamlarda para var,aynı kalitedeki iki adamdan sansasyonel ve reklam yüzü olanını 2-3 katı fiyata bile tercih edebiliyorlar...Kaba olacak ama alınabilecek en iyisine bile ''Kıllı değil!'' gibi bir kulp buluyoruz sanki...Alman Milli takımında muhteşem bir kariyeri var adamın,Köln deki performansını beğenmeyen kimi beğenecekse ve kaça alınacağını düşünüyorsa?...Bayern önüne geleni almaz,tutmadı,her transfer tutmaz (Bkz Barca-İbra).Orda da başarılı olmuş olsa 26 yaşında Türkiye ye gelmesini konuşuyor olabilir miydik?...

Nuri ye yaptığı hareket faso fiso zaten;kaç yıl aynı ligde oynadılar,belki kişisel bir durum var aralarında,o zaman bana ne Nuri den,veya maç içinde anlık bir tepki göstermiş olabilir,Nuri gereken cevabı sahada verdi,bitti,gitti...Sanki direkt Türkleri aşağılayıcı bir demeç vermiş gibi neredeyse kan davası gütmenin manası yok,Fenere de gitse aynısını derim...Burdaki yaklaşım Alpayın,yaptığı öküzlük sonrası ''Beckham ayyıldızlı formama tükürdü'' demesi gibi saçma bir hamasetten başka bir şey değil...Eleştirilecek yanları mutlaka vardır,başka argümanlar kullanın lutfen...

3627.jpg

10.5 verebiliyorsak gidip Farfan'ı alın, her sene 30 maçı garanti, başarılı olacağı garanti, 8-9 gol - 10-12 asistlik performansı garanti, boğa gibi adam yıkar geçer.

Şeref reisin dediği adam Podolski mi oluyor?

Gerçi forvet demişti en yakın transfer o gözüküyor..

Anlamadım gitti :)

Geri
Üst Alt