Bilal Özer
Sarı Üye
- 9 Mayıs 2009
- 412
- 5
- 1.288
Cevap: # Lukas Podolski | Podolski İle Anlaşıldı İddiası
kimse olamaz
Kewell gibi.
kimse olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewell gibi.
kimse olamaz
Podolski, Keita gibi yardıramaz.. Ama Hızı geçerli denilebilecek seviyededir.
Ama şuda bir gerçek.. Podolski'nin zımba gibi şutlarını, Keita'yı geçtim çok az insanoğlu atabilir
Ben artık şut istiyorum arkadaş. Kaleye baktımı yerleştirsin istiyorum. Hız hız hız.. Tamamlayan yok!
Podolski gelisine super sert hizli vuran bir futbolcu.. Sneijderin bi alt gomlegi gibi birsey vuruslarda..
podolşkiye HAYIR
nkucukk ali naci küçük
Bakın bu bilgiler direk gs yonetiminden gelmistir
nkucukk ali naci küçük
G.Saray bu rakami teklif ediyor ve anlami ise 2 yil once kölnun bayerne podolski icon odedigi rakami gs verio...
nkucukk ali naci küçük
Podolaki için kulübü Kölne teklif edilecek rakamda kesinlik kazandi...10.5 milyon euro bonservis bedeli teklifi
nkucukk ali naci küçük
Alman yıldız G.Saraya gelmeyi kabul etti...artık tek konu köln kulübü ile anlasmak
nkucukk ali naci küçük
Heyecan veren gelisme birinci ağızdan gelen bilgiye göre şu: G.saray yıllık 3.5 milyon euro karşılığında podolski ile anlaştı
Sen kimi isterdin? Keita dışında..
Ne alaka kansu, herhangi birinin duyumunu paylaşmadım. Ali Naci Küçük Gs muhabiridir. Takip eder.Duyum paylaşmak yasak değil miydi lan?Ayıp ayıp
cuneytsen Cüneyt Şen
Podolski ile Her konuda anlaşmaya varıldı. Köln'e ıse Bonservis bedeli bildirildi. Kolay Kolay HAYIR diyemezler !