# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

[video=youtube;y-yde6J0Z9E]https://www.youtube.com/watch?v=y-yde6J0Z9E[/video]

:(

444.jpg

:(

125347hp2.jpg

:)

podolski-terim.jpg

:)

Ballack2.jpg

Bekleniyorsun #10 Podolski reyiz :tiphat:

Forlan son 1 yılı formsuz geçirmiştir, geçirmeye de devam etmektedir, yaşı ilerlemiştir, fizik olarak eski Forlan değildir, o yüzden bu formsuzluğun devamlı olması da ihtimaller arasındadır ancak bu yüzden kariyerini yoka sayıp adamı itin g.tüne sokmaya gerek yok.

O halde Hagiyi de oynatalim , senin soledigini soluyorum ben de aynen aslinda.. Fii tarihinde dunya kupasinda bunu yapti , su kadar gol atti etti ile olmuyor bu isler .. Bize 33 yasindan sonra yeniden dogar miyim diye lotarya yapacak degil , her zaman piyasasi olan adam lazim.

Podolskiye veya herhangi bi oyuncuya 25-26 sinda cakarsan 4 senelik imzayi , adam o 4 senede illa ki bir donem cikis yapmak zorunda kalir. Laubali karakterde biri bile olsa futbolla iliskisi kesilmemesi icin antremanini da duzgun yapar , macini da adam gibi oynar .. sabredersen verim de alirsin , tekrar da satarsin

ama 33-34 yasinda adam alirsan tavla tahtasini acar zarlari eline alir barbut oynarsin ancak ,duses gelir mi diye

Sinan Bilgin bir forum şakasımı? Ciddi soruyorum. :)

ersinduzen Ersin Düzen

podolski galatasaray'a hayirli olsun...

ersinduzen Ersin Düzen

ayrintilar... RT @ibrahimseten: bonservis 8.5 milyon euro.. oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro ödeniyor.. yarın istanbul'da olması bekleniyor..

Gelirse iyi olur elmanderin son performansını hiç beğenmiyorum helede o olimpiyakos macındaki saçma hareketlerinden sonra .

Bence sırf ceza yememek için vermiyceklerini bildiğimiz halde görüşmelere başlandı diye duyrulmuş olabilir. Fabiano ile de böle olmuştu.

Isin ozeti su .. Podolski kimine gore yeterli heyecani vermez ,kimine gore bomba olur falan filan .. Bu elestirilere elbette saygi duyulmali .. Ama Keita ya da Forlan gibilerle kiyaslamak komedi olur , biri futbolcu ,komple futbolcu ,otekiler futbola benzeyen seyler oynamaya calisan ve en kisa ifade ile "tirt" oyuncular. Belki biraz diego bunun disinda tutulabilir ama o da 5 metre kare icinde ve cok buyuk maliyetle oynayan birisi. Dolayisiyla podolskiyle bunlari karsilastirmak mumkun degil bile..
Sen ne diyon?Son dünya kupasının en değerli oyuncusu seçildiğni bilmiyorsun galiba Forlanın.

Şeref Aydın dediyse bitmiştir benim için.

Bitti bence bu transfer artik.

Seref ne dedi beyler ?? :D

Seref ne dedi beyler ?? :D

Lukas Podolski

1 haftadir icimi icime sigdirmayan, mutluluktan saga sola kufur ettirmemi saglayan oyuncu(sanirim siyirdim).

sahsi gorusume gore son yillarda ofans bolgesi olarak gerceklestirdigimiz en iyi transferimiz.

Srfydn - #749432 - 25 Ağustos 2011 09:29

Seref tam olarak hayirli olsun, kontrati su su falan yazsa cok iyi olur. :)

Geri
Üst Alt