Görkem Akıtürk
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 3.745
- 1
- 1.308
Cevap: Lütfen artık Hagi´ye güven ve destek!
Lütfen Gheorghe Hagi takıma daha zarar vermeyin ve istifa edin .
Lütfen Gheorghe Hagi takıma daha zarar vermeyin ve istifa edin .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hagi, rijkaard adlı şahısın haşat ettiği aracın enkazını aldı ve bazı üstün zekalar bu enkazı hagi'nin ferrari F50 yapıp geri vermesini istiyor hemde bu kadar kısa sürede yorumsuz...
görende bursaspor köy takımı sanar ulan adamlar geçen yılın şampiyonu ilk 20 dakika'da kötü oynamadık ofsayt golüyle adamlar kazandı ne anlatıyosunuz siz daha ligin 2.yarısının 2.haftası bursa'ya yenilmişiz millet yeni malatya vakası çıkartmaya çalışıyor..
ayrıca rijkaard adlı şahısa 5 yıl sabredelim takımı oturtsun diyen zihniyetler hagi'nin neden yarım sezonda takımı oturtmasını bekliyor bana bunlarla gelmeyin beyler...
görende bursaspor köy takımı sanar ulan adamlar geçen yılın şampiyonu ilk 20 dakika'da kötü oynamadık ofsayt golüyle adamlar kazandı ne anlatıyosunuz siz daha ligin 2.yarısının 2.haftası bursa'ya yenilmişiz millet yeni malatya vakası çıkartmaya çalışıyor..
ayrıca rijkaard adlı şahısa 5 yıl sabredelim takımı oturtsun diyen zihniyetler hagi'nin neden yarım sezonda takımı oturtmasını bekliyor bana bunlarla gelmeyin beyler...
Önce bişeyi açıklığa kavuşturalım sana gelen yok, sen bize geldin.
Kaç yaşındasın yahu sen?12.5?Hagi neyi oturtacak?Belli bir sistemi mi var birikimi mi var?Ayrıca Bursa yenilgisi değil sorun tek maçlık konuşmayız biz rahat ol sen.Takımda ışık yok ışık anladın?Ta Fenerbahçe maçında söyledim ben bunu.
türklerin en büyük özelliklerinden biri nedir bilirmisin yeğen?
MİSAFİRPERVERLİK
ama sanırım size daha bu olgu yerleşmemiş..

evet rijkaard dönemindeki ışıktan millet gözünü açamıyordu o derece yani..
Adam ramiz dayı terk beyler.