Lütfen artık Hagi´ye güven ve destek!

Cevap: Lütfen artık Hagi´ye güven ve destek!

Lütfen Gheorghe Hagi takıma daha zarar vermeyin ve istifa edin .

Lütfen artık Hagi´ye güven ve destek! topiğinde yazılanlara bak.

Ben Hagi'yi seviyorum, teknik direktörlüğünü de seviyorum. Ona güveniyorum. Bu halde olmamızın sorumlusu o değil, Rijkaard-Yönetim'dir. Son yıllarda bize gelen en iyi hoca Lucescu'dur.

Gerets'in saraçoğlunda daha maç tecrübesi olmayan çocukları sahaya sürüp yol açtığı hezimeti dün gibi hatırlarım. O şampiyonluk bir anda nasıl gitmişti?. O inamoto'nun yerinde Sarp olsa şampiyon olurduk. Aldırdığı adamdan belli.

2 senedir doğru dürüst organize atak yapamayan takım bu hale Hagi yüzünden gelmedi. Pino'yu-Cana'yı takımda adam yokken kaprisleri yüzünden kenarda bekletmedi. Geçelim. Sezon sonu başarısızsa zaten gidecek.

Kimse Fatih Terim-Abdullah Avcı hikayeleri anlatmasın. Fatih Terim teklifi kabul etmedi, Abdullah Avcı'da devre arası takım bırakacak karakterde ise zaten hiç gelmesin. Bu zor zamanında Galatasaray'ın teklifini kabul edip görev alan Hagi'ye saygı duyuyorum.

Hagi once kendi futbolcusuna destek vermegi ogrensin. Hakan Yakin bir, Misimovic iki. Galatasaray;a faydali olacak futbolculari harcamasina nasil destek olunur ki? BAM takimda oynarken kendini kanitlamis oyunculari harcamasini nasil destekleriz?

Bence yönetim acilen Hagi'yi Romanya'ya göndersin. Yerine Tugay devam etsin.

Sezon sonunda da Magath'la mı anlaşırlar naparlar bilmiyorum.

Bu takım Hagi'de olsa kimsenin masturbasyon aracı değildir. Misimovic gibi bir adamı böyle kadro dışı bırakamazsınız.

Adam diyor ki söyle Hagi sebebini söyle. Hagi'de ses yok. Çünkü sebebi yok. Takımı sindirip dediklerini yaptırmak için koca Misimovic'i kurban seçti.

Olan bu.

Kusura bakmayın isterse Hagi olsun farketmez. Böyle bir muameleyi kimse yapamaz Galatasaray futbolcusuna.

Ha Hagi çıkar der ki Misimovic böyle böyle yaptı bizde deriz ki iyi ki kadro dışı bıraktın. Kimseyi takma arkandayız Hagi.

hagi, rijkaard adlı şahısın haşat ettiği aracın enkazını aldı ve bazı üstün zekalar bu enkazı hagi'nin ferrari F50 yapıp geri vermesini istiyor hemde bu kadar kısa sürede yorumsuz...

Rijkaard adlı şahıstan enkaz almışmış.Bazı üstün zekalar enkazın sebebinin Rijkaard değil de onun istediği futbolcuların tekini bile almayan yönetim olduğunu anlamamış,idrak edememiş.Geçen sene Eskişehir-Trabzon-Fenerbahçe maçlarını kişisel hatalar yüzünden kaybetmeseydik takım şampiyon oluyordu.Siz hala Rijkaard'a bok atadurun.Rijkaard varken o kadar yeteneksize rağmen umut taşıyorduk az da olsa.Ya şimdi?Hagi'nin mentalitesi belli,ne oynatabileceği belli.Bir cacık olacağını umuyorsanız yanılıyorsunuz.Suç Hagi de değil tabi yine onu getiren çapsız yönetimde.Rijkaard-Skibbe gibi hocalara dilinizi uzatmayın boş boş.

Enkaz almış olabilir ama bu kadar zamanda hiçbir şey kazandıramadı takıma

hagi, rijkaard adlı şahısın haşat ettiği aracın enkazını aldı ve bazı üstün zekalar bu enkazı hagi'nin ferrari F50 yapıp geri vermesini istiyor hemde bu kadar kısa sürede yorumsuz...

Hagi istedi diye sadece bonservis bedeli olarak 10 milyon EU ayrıldı transfere.

Alınan 4 oyuncunun yıllık maliyetleri de 4 milyon dolar.

Kaldı ki Hagi'nin Misimovic tepkisi tek başına gönderilmesine sebeptir.

Enkaz dediğin kadroda Hagi geldiğinde şu 11 çıkabiliyordu.

Baros

Arda ---- Misimovic ---- Pino

Cana --- Elano

Çağlar --- Servet --- Neill --- Sabri

Ufuk​

Şu kadro, üzerine o paralar harcansa hatta sadece Yekta ve Sezer alınsa, hatta 5 kuruş harcanmasa yine de Simao'lu, Almeida'lı herkesin gıpta ettiği Beşiktaş kadrosundan iyidir. Elano'nun performansını görüyoruz. Kaldı ki bu günkü kadromuz da yine asla ama asla enkaz olarak nitelenemez. Kusura bakma renkdaş Hagi sevgin biraz gözlerini kör etmiş senin...

Enkaz birakti denilen adam tum enkazlarin gonderilip yenilerinin alinmasini istedi hep. Enkaz aldigi soylenilen adamsa elde olan 1-2 iyi adami da harcayip enkazla yola devam etmek istiyor. Hangisi enkazi cok seviyor karar veremedim.

görende bursaspor köy takımı sanar ulan adamlar geçen yılın şampiyonu ilk 20 dakika'da kötü oynamadık ofsayt golüyle adamlar kazandı ne anlatıyosunuz siz daha ligin 2.yarısının 2.haftası bursa'ya yenilmişiz millet yeni malatya vakası çıkartmaya çalışıyor..

ayrıca rijkaard adlı şahısa 5 yıl sabredelim takımı oturtsun diyen zihniyetler hagi'nin neden yarım sezonda takımı oturtmasını bekliyor bana bunlarla gelmeyin beyler...

görende bursaspor köy takımı sanar ulan adamlar geçen yılın şampiyonu ilk 20 dakika'da kötü oynamadık ofsayt golüyle adamlar kazandı ne anlatıyosunuz siz daha ligin 2.yarısının 2.haftası bursa'ya yenilmişiz millet yeni malatya vakası çıkartmaya çalışıyor..

ayrıca rijkaard adlı şahısa 5 yıl sabredelim takımı oturtsun diyen zihniyetler hagi'nin neden yarım sezonda takımı oturtmasını bekliyor bana bunlarla gelmeyin beyler...

Önce bişeyi açıklığa kavuşturalım sana gelen yok, sen bize geldin.

Kaç yaşındasın yahu sen?12.5?Hagi neyi oturtacak?Belli bir sistemi mi var birikimi mi var?Ayrıca Bursa yenilgisi değil sorun tek maçlık konuşmayız biz rahat ol sen.Takımda ışık yok ışık anladın?Ta Fenerbahçe maçında söyledim ben bunu.

Önce bişeyi açıklığa kavuşturalım sana gelen yok, sen bize geldin.

türklerin en büyük özelliklerinden biri nedir bilirmisin yeğen?

MİSAFİRPERVERLİK

ama sanırım size daha bu olgu yerleşmemiş..

Kaç yaşındasın yahu sen?12.5?Hagi neyi oturtacak?Belli bir sistemi mi var birikimi mi var?Ayrıca Bursa yenilgisi değil sorun tek maçlık konuşmayız biz rahat ol sen.Takımda ışık yok ışık anladın?Ta Fenerbahçe maçında söyledim ben bunu.

evet rijkaard dönemindeki ışıktan millet gözünü açamıyordu o derece yani..

Lütfen artık Hagi´ye güven ve destek! ---> ASLA !!!

gs de antrenörlük bukadar kolay olmamali...hic bir TD'lik vasiflari olmayan bir adam ve gs belki de futbol anlaminda en berbat dönemini geciriyor...kendi yari alanimizdan cikamioyruz, birak organize oynamayi

Adam ramiz dayı terk beyler.

Geri
Üst Alt