Luyindama, Club Brugge Yolunda

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Christian Luyindama, kulübü Galatasaray tarafından Jupiler Pro League kulübüne kiralanacak. Club Brugge, güçlü savunma oyuncusu için olası bir hedef olarak belirtiliyor

O zaman bize stoper transferi de lazim olacak devre arasinda.

UEFA'ya yazmaya gerek yok ama bir stoper şart. Kaan Ayhan'ı bağlasak Yedlin'den çıkarız. Boey'nin UEFA'da idare etmesi gerek gerçi.
Kaan Ayhan stoper icin yetersiz olur, ben onu iyi bir stoper olarak gormuyorum. Yani ikili stoper dizilisinde.

Umarim bedava vermezlerk ne koparirsak kar dir kiralik ücret olarak

Kaan Ayhan stoper icin yetersiz olur, ben onu stoper olarak gormuyorum. Yani ikili stoper dizilisinde.
3. stoper için yeterli olur bence. Nelsson ve Marcao var zaten. Şampiyon olsaydık sene sonu Denayer zorlayalım derdim ama bu saatten sonra zor. 2. olursak kendimize elemeden CL hedefi koyabiliriz. O zaman sağ stoper, sol stoper oynar, sağ bek yedekler. Avrupa'da 3'lü oynatır. Gol yememenin önemini bu sene gördük. Bunun için bütçe şart tabii.

Luyindama gitsin Brugge e arkasindan aglarsiniz nasil kacirdik diye ...sucu terimde arayin luyindamada degil ... sen gidip bu adamdan defans yapmak yerine top surmeyi defanstan top cikartmayi beklersen tabiki hata yapar ,, basit oyna risk alma diceksin ,, yapmasi gereken defans sadece ....

Satın alma opsiyonlu kiralanabilir. Diğer türlü böylesi bir hamleye gerek yok bizim için. Beğenmesem de şu an zaten 3. stoperimiz, oraya da transfer yapma derdine düşmeyelim.

Luyindama gitsin Brugge e arkasindan aglarsiniz nasil kacirdik diye ...sucu terimde arayin luyindamada degil ... sen gidip bu adamdan defans yapmak yerine top surmeyi defanstan top cikartmayi beklersen tabiki hata yapar ,, basit oyna risk alma diceksin ,, yapmasi gereken defans sadece ....
bumudur td lik ?

Nasil bir anda gozden bukadar dusebildi ya? Ilk geldiginde Boss çılgınlığı vardı. Hele ki o ters taklalar.. Unutulmaz gercekten.

Orta sahamiz tirt oldugu icin defanstan oyun kurmamiz ve acmamiz bekleniliyor. Standart defans paketinde olan bir ozellik oldugunu sanmiyorum. 1e 1 de gayet saglam duruyor. Adam gecirttigine pek tanık olmadım veya hatirlamiyorum.

Luyi yi seviyordum ben. Giderse uzulurum.

Luyindama'nın bozulmasını biraz kendinde aramak lazım. Fatih hocayı eleştirebiliriz ama Luyindama ayrı konu. Geldiğinde iyiydi sakatlığından beri toparlayamadı.

8-9 maç oynaması halinde zorunlu satın alma opsiyonu falan koyarsak müthiş iş olur.

Luyindama'nın bozulmasını biraz kendinde aramak lazım. Fatih hocayı eleştirebiliriz ama LuyinGeldiğinde iyiydi sakatlığından beri toparlayamadı.

Geri
Üst Alt