Luyindama Galatasaray ile Anlaştı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildiğin Rigobert Song... Koşuşu, pas atışı, toplara vuruşu, rakibe atılan kornerlerde içeri girip topa vuruşu, şut atışı.. Alın lan bunu!

cig et dayandiramayacagiz bi gidisle. stoklar tukendi

Temkinli olmakta fayda var ancak Marcao-Luyindama dünya futbol tarihinin en iyi stoper ikilisi olabilir :)

Seten , bahsedilenden ucuza mal olacağını yazdı.
Maicon giderse gelir.

Maicon'a 6 m € veriliyor deniyordu.Eger o dogruysa bu adama 9 verirsek bir nevi 3 m €'ya almis oluruz.Maicon'un maasi muhtemelen bundan cok daha fazladir.Adnan Polat hesabi yaparsak kar bile edebiliriz. :cigara:

Kapattık transferi büyük ihtimal diagne ve yunanla.

9 milyon sa o iş yaş. Ayrıca hepimiz gelsin istiyoruz da harbiden de bu adamı izleyen var mı? Nasıl eleman, sağlam mı?

Alalım Maicon gitmese bile. Nede olsa kasada para var bi kısmı sezon sonu diye anlaşma yapılır

Gelip dajacaklarını Volkanın suratına sürmesini istiyorum.IMG_20190130_130207.webp

Hadi bakalım inşallah olur.

Semih-Ahmet-Maicon ile olmaz orası çok net.

Marcao ile iyi ikili olurlar fizikli adam zaten şarttı. Maicon da öyle ama hava toplarını süpüremiyor defansta.

Top geçer adam geçmez lafı var ise bu laf Marcao-Luyindama ile geçerli olacaktır.

——————

Gelmesini çok isterim. Belçika ligini öyle harıl harıl takip etmesem de 2-3 maçına denk gelmiştim. Sert bir oyuncu olmasına rağmen sürekli faul yapma gibi bir sorunu yok. İyi kademe alıyor ve pozisyondan kaçmıyor. Marcao gibi oyun açamıyor ama o işi de Marcao yapar zaten. Maicon'un yerine bizim takımda olmasını kesinlikle isterdim.

Bu adamı ne yapıp edip almalıyız. Bizim asıl sorun savumada. Çok basit goller yiyoruz ve basit pozisyonlar veriyoruz doğal olarak artık değişim şart.
Marcaonun yanına muhteşem olur.
Maicon denen vasat,ağır, ne yapacağı belli olmayan bir adam yerine sonuna kadar tercih edilir.
Yönetim ne yapıp edip almalı!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt