Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maicon'a 6 m € veriliyor deniyordu.Eger o dogruysa bu adama 9 verirsek bir nevi 3 m €'ya almis oluruz.Maicon'un maasi muhtemelen bundan cok daha fazladir.Adnan Polat hesabi yaparsak kar bile edebiliriz.
Gelmesini çok isterim. Belçika ligini öyle harıl harıl takip etmesem de 2-3 maçına denk gelmiştim. Sert bir oyuncu olmasına rağmen sürekli faul yapma gibi bir sorunu yok. İyi kademe alıyor ve pozisyondan kaçmıyor. Marcao gibi oyun açamıyor ama o işi de Marcao yapar zaten. Maicon'un yerine bizim takımda olmasını kesinlikle isterdim.
Bu adamı ne yapıp edip almalıyız. Bizim asıl sorun savumada. Çok basit goller yiyoruz ve basit pozisyonlar veriyoruz doğal olarak artık değişim şart.
Marcaonun yanına muhteşem olur.
Maicon denen vasat,ağır, ne yapacağı belli olmayan bir adam yerine sonuna kadar tercih edilir.
Yönetim ne yapıp edip almalı!
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.