Luyindama Wolverhampton‘da İddiası!

Takimin en iyi defans oyuncusunu satmakta tam malliktir.

Adama Traore ve 15 mil.€ verirlerse neden olmasın ?

Neves + Jota + 5 milyon

Reddedilmeyecek bir rakam olsa anlarım, para hemen gelecek olsa anlarım fakat Ocak'tan önce birşey olamayacak. Hal böyleyken ve adam sadece iki ŞL maçı oynamışken neden ilk gelene yapıştırıyorlar. Bir bekle gurup maçları bitsin, belki piyasası artacak, birkaç kişi daha isteyecek adamı. Böyle alelacele, amatörce transfer yönetilemez.

Yönetimde ömründe ticaret yapmış, mal alıp satmış bir tane adam yok sanırım. Birşey nasıl iyi fiyata alınır, nasıl değerinde satılır bihaberler. Pahalı alıp ucuz satmaktan kulüp sürekli borçlanıyor, böyle olunca 10 tane Riva olsa hepsini yer bitirirsin

+25 ideal olur..en kotu hali ile 20 milyon avro mecbur kalabiliriz. + sezon sonu olarak anlasilmali

Belhanda kesin zarar ettirecek
Feghouli.... hic belli olmaz ama aldigi yillik ucretten dolayi gidecegini hic sanmiyorum.

Mariano - Yuto konusunda konusmaya gerek yok.... sezon sonu serbest kaliyorlar...

Yerine gidip 30 üstü futbolu aklında bitirmiş birini alırlar diye düşünüyorum. Herşey para değil. Luyindama kalmalı. Tabi 25 üstü bişey verirlerse ki sanmıyorum o zaman satılabilir.

Luyindama premier ligde big six dısında her takımda oynar.Tam oranın oyuncusu.

Yine iş yapan topçuyu satıp yaşlı kazmaları tutucaz

Merih'i de 6 ayligina kiralasak balli kaymak olur

Elif elmas denen vitaminsizin bonuslarla 19 a satildigi bir futbol doneminde Lyundama icin 20 altini kabul eden ahmaktir.

Geri
Üst Alt