Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlara mandal bile vermezler.Luyindama satilabilir ama ilk opsiyon olmamali.Sozlesmesi devam edenlerden Belhanda,Feg ve Babel'i elden cikarmak lazim once.
Feg'le Belhanda'dan toplam 5-10 civari gelebilir.Onlara mandal bile vermezler.
Belhanda ve Feg' in Avrupa kulüpleri ile işi bize imzayı attıkları anda bitti zaten. Teklif gelirse yine Arap Yarımadasından gelir, keşke öyle bir şey olsa da ikisini de gönderebilsek; toplamda 8-10 milyona razıyım. Çin opsiyonu da var ama teklif gelse dahi gitmek isteyeceklerini zannetmem..Belçika kulüpleri gibi yerine benzer tarzda bir adam bulduysak 14 de iyi para
Ama ben başka bir şeye dikkat çekmek istiyorum.Eğer bu teklif doğruysa kaynak tamamen sallamasyon gibi duruyor çünkü..
Maaşının düşük olması adamları cezbetmiştir.Belhanda ve Feg'in maaşları o kadar hayvani ki teklif bekleyenlere hayret ediyorum
40 ederCenk denen kazmayi 28 milyona yasladiktan sonra en az 30 milyona satmamiz lazim.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir ara Ujfalusi getirilmişti bu maksatla. Kendisi mi yeterince motive değildi, teknik ekiple mi anlaşamadı, yetersiz mi bulundu neyse çok uzun sürmedi?..Eski futbolculardan olabilecek en doğru isimdi bence. Kariyer, liderlik vasfı, oyun zekası bakımından daha iyisi gelmiyor aklıma. İyi 'defans eğitmeni' olmak için ille de iyi bir futbolculuk kariyerine sahip olmak gerekmiyordur muhtemelen, ayrı mevzu...Ne yalan söyleyeyim her şey para değil.
Önce şu sırtımızdaki kamburları iteleyip nakit olarak rahatlayalım sonra adam yetiştirdik biz diye oraya burada adam satarız. Ha bu arada önce şu çocukları yetiştirecek defansın anlamda idol denilebilecek bir eğitmen getirsinler şu takıma
Marcao içinde aynısı deniyordu şimdi teneke bağlayacak millet.Galatasaray oyuncu satma amacıyla kurulmuş bir klüp değil. Reddedilemeyecek kadar güzel bir teklif gelmedikçe satılmamalı.