Luyindama Wolverhampton‘da İddiası!

Üst üste 2. Şampiyonlar Ligi sezonundan sonra da 2-3 oyuncuyu kaymaklı satamazsak seneye işimiz daha zor olur. Ben şu aşamada belki Muslera dışında takımda satılamayacak oyuncu göremiyorum, değerini bulan herkes gönderilmeli.

Üst üste 2. Şampiyonlar Ligi sezonundan sonra da 2-3 oyuncuyu kaymaklı satamazsak seneye işimiz daha zor olur. Ben şu aşamada belki Muslera dışında takımda satılamayacak oyuncu göremiyorum, değerini bulan herkes gönderilmeli.

Önce feghouli ve belhandanın maaşlarından kurtulmak lazım.

Rakam 14 milyon euro imiş diye yazıyordu bugün. Eğer doğruysa bizim yönetimde ticaret bilen insan evladı yokmuş harbiden. 8'e güç bela aldığın adamı ilk gelen teklife hemen yapıştır ki yerine oynayacak yedek oyuncun bile yok yani gidip o bölgeye en az bir 5-6 bayılacaksın. Neyse paraya kaba etini silen araplara taksitli oyuncu verişlerinden zaten belliydi bunların alım satımla hiçbir kontaminasyonu olmamış ömürlerinde. Birisi bürokrat diğeri minibüs işinde bir tüccar yok şu transfer heyetinde.

Kuluper arasinda da anlasma olmali.
Oyle kafasina gore oyuncuyla konusma haklari yook.

Şu değerini bulunca satalım saçmalığı bir biz de var herhalde değeri kaç mesela neye göre bu değer sen 15 e satıyorsun senden alıp 50 ye çakıyor adam hadi 4 ligi geçtim diğer ligler bile deli paralar kazanıyor bizde ise hala ilk teklifte satalım , bir de her yıl şampiyonluğa oynamak zorunda olan bir takımsan işe yarar adamları satmak yerine işe yaramayanları satmalısın biz hep ters iş yapıyoruz.

gelecek sene için ise anlaşma belki doğru olabilir ama devre arası sanmam

belki b planımız vardır

14 m bence az verdikleri buysa belhanda da kiev'in bize kitlediği gibi oynadıkça +para ve gelecek transferden yüzde 25 pay gibi taleplerimiz olmalı olmalı

Rakam 14 milyon euro imiş diye yazıyordu bugün. Eğer doğruysa bizim yönetimde ticaret bilen insan evladı yokmuş harbiden. 8'e güç bela aldığın adamı ilk gelen teklife hemen yapıştır ki yerine oynayacak yedek oyuncun bile yok yani gidip o bölgeye en az bir 5-6 bayılacaksın. Neyse paraya kaba etini silen araplara taksitli oyuncu verişlerinden zaten belliydi bunların alım satımla hiçbir kontaminasyonu olmamış ömürlerinde. Birisi bürokrat diğeri minibüs işinde bir tüccar yok şu transfer heyetinde.

14 e satıp sırıta sırıta poz verirler

Fatih terim yeni bir luyindama aldırır ha gitmiş ha kalmış

Abel xavier chedju luyindama adama sarr bunların hepsi aynı tarz stoper ve hepsi de terim dönemin de geldi kalırsa yenisini aldıracaktır

Diagne ye 10 Milyon (+ muamma olan bonus) veren adamlardan fazla birsey beklememek lazim bence.

14 cok az yahu. Yerine aldigin adam tutmazsa zarardasin.

benzemayı ikili mücadelelerde sahadan sildikten sonra fiyatı 25i bulur ancak birkaç dakika sonra hazarda yapacağı ön asistle yine 15 seviyelerine iner

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belçika kulüpleri gibi yerine benzer tarzda bir adam bulduysak 14 de iyi para

Ama ben başka bir şeye dikkat çekmek istiyorum.Eğer bu teklif doğruysa kaynak tamamen sallamasyon gibi duruyor çünkü..

Maaşının düşük olması adamları cezbetmiştir.Belhanda ve Feg'in maaşları o kadar hayvani ki teklif bekleyenlere hayret ediyorum

daha haberin dogru olup olmadigini bilmeden yonetime sallamak da guzel kafaymis

Geri
Üst Alt